Vragen? Bel 0341-820213
Nieuws
Home > Nieuws

Gratis workshop: kennismaken met statushouders

26-04-2018

Op 25 juni (Amsterdam) en 2 juli (Rotterdam) zal Bureau Veiligheid een gratis workshop geven: kennismaken met statushouders. De workshop duurt 3 uur en is kosteloos.

 

Voor wie:

 

Voor iedereen die in zijn/haar werk regelmatig contact heeft met statushouders en hier graag op een vrijblijvende manier meer kennis over wil opdoen.

 

Belangrijk: omdat deze workshop gratis is, kunnen er maximaal 2 personen per corporatie deelnemen.

Aanmelden kan via deze site, klik hier voor de aanmeldpagina.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nieuwe trainingen in aanbod

21-03-2018

Naar aanleiding van de enquête zijn er de afgelopen weken een aantal nieuwe trainingen in ons aanbod gekomen. Dit zijn de trainingen:

Speciaal voor leidinggevenden hebben wij samen met FLOW de leiderschapstraining: succesvolle gesprekken met je medewerkers ontwikkeld. Hoe ga je in gesprek met je medewerker over duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling? Deze training is deels gesubsidieerd, dus tegen een zeer kleine bijdrage te volgen!

 

De komende tijd zullen er nog meer nieuwe trainingen bij komen. Hou de website dus goed in de gaten. Heb je zelf ook suggesties voor nieuwe trainingen of onderwerpen? Neem dan contact met ons op!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Omscholing via FLOW

13-02-2018

Wil je een andere functie gaan uitoefenen en heb je daar een opleiding voor nodig? Dan kan FLOW je daarbij helpen door (een deel van) de opleiding te betalen.

Er zijn nog omscholingsvouchers beschikbaar tot een maximum van € 1.000,-. Voor meer informatie en de voorwaarden (o.a. maximaal MBO werk- en denkniveau) check de website van FLOW: https://www.flowweb.nl/omscholing.

Wees er snel bij want deze regeling stopt binnenkort!