Vragen? Bel 0341-820213
Online trainingen
Home > Online Trainingen

Leer wat je wilt. Wanneer je wilt.

Met de online trainingen van GoodHabitz

 

Naast de gratis online trainingen in onze opleidingsbibliotheek, kunnen woningcorporaties toegang krijgen tot de online trainingen van GoodHabitz. GoodHabitz heeft een uniek aanbod van online trainingen die inspireren en de aandacht van de deelnemer weten vast te houden.

Een breed en actueel aanbod voor de corporatiemedewerker van nu

Volg trainingen in de categorieën Management, Persoonlijke effectiviteit, Communicatie, Office en Commerciële vaardigheden. Of het nu gaat om een training conflicthantering, social media of Word, je vindt het terug in het brede online aanbod van GoodHabitz. Maandelijks wordt het aanbod uitgebreid met nieuwe trainingen. Je kunt ook de volledige lijst met trainingen downloaden.

Eerst even proberen?

Wil je graag een uurtje proefdraaien in het systeem van GoodHabitz, zonder beperkingen? Neem dan contact op met onze collega Annedien van Ouwendorp (tel. 0341 820213 of per e-mail).

Voordelen voor de corporatiemedewerker

  • Onbeperkt toegang tot alle trainingen.
  • Houd je kennis en vaardigheden up-to-date.
  • Flexibel: bepaal zelf welke modules van een training je volgt en op welk tijdstip. Of dat nu achter de werkplek is, in de wachtruimte van de tandarts of thuis op de bank.
  • Geen saaie taaie stof maar behapbare, laagdrempelige en frisse modules!

Alle trainingen hebben als uitgangspunt om de, productiviteit, positiviteit, doelmatigheid en het werkplezier van een werknemer te vergroten.

 

Transparante investering

Ben je als woningcorporatie bij ons aangesloten? Dan is de jaarlijkse investering slechts €12,50 per medewerker om gebruik te kunnen maken van de GoodHabitz online trainingen.