Vragen? Bel 0341-820213
600 kg reflectie
Home > Opleidingen > Jij en je loopbaan > 600 kg reflectie
600 kg reflectie

 

De effectiviteit van leiderschap wordt vooral bepaald door de vraag of een persoon zichzelf is en authentiek handelt. Tijdens deze sessie met Parelli-paarden gaat het over jouw natuurlijke manier van leiding geven en wat het effect daarvan is op je omgeving. De paardenspiegel leert je meer over leiderschap dan welke training dan ook. Confronterend? Dat zeker! Maar omdat een paard zo eerlijk en zuiver reageert, is het een prettige en bijzondere ervaring.

Voor wie?
Voor leidinggevenden.

Resultaten
  • In korte tijd meer inzicht in het effect van jouw leiderschapsgedrag;
  • Zelf hebben ervaren in plaats van 'er meer over weten';
  • Je bent afgeweken van de gebruikelijke feedbackmethoden en rollenspellen.
Programma en aanpak
Paarden leven in kuddes en zijn afhankelijk van hun leiders. Wanneer je met het paard in contact komt zal het ‘bekijken’ wat voor jou en het paard zelf de meest veilige situatie is. Ben je een leider, dan zal het paard je ook als zodanig erkennen en volgen. Is dat niet het geval, dan zal het zelf leider blijven en jou beschermen.

De training start binnen met een kennismaking met trainers en andere deelnemers, uitleg over het programma en werkwijze. Ook worden de leervragen geïnventariseerd. Letterlijk buiten laat het paard je dingen ervaren in de interactie en reageert het op de zuiverheid van jouw acties. Het voelt de onderstroom aan van je gedrag, zoals innerlijke overtuiging, daadkracht, energie, beheersing, respect, ruimte innemen, etc. Deze ervaring gaat verder dan theorie over leiderschap of dagenlange sessies in een trainingslokaal. Het inzetten van paarden bij leiderschapontwikkeling zorgt voor een unieke leerervaring!

Bijzonder, want...
in de training wordt gewerkt met Parelli-paarden. Deze paarden zijn volgens ‘natural horsemanship’ getraind en daardoor zeer sensitief. De training vindt plaats in de prachtige bosrijke omgeving van Den Dolder.

Duur: 1 dag

Kosten: € 525,- vrij van BTW

 

In-company of teamuitje?
Wil je deze workshop met je hele team volgen of inzetten als teamuitje? Neem contact op voor de mogelijkheden via info@decorporatie-academie.nl of 0341-820 213.

Inschrijven

Trainingsagenda