innovatiebanen;innovatie;loopbaan;creëer je eigen baan;je eigen baan;eigen baan;innovatie banen; De Corporatie Academie - InnovatieBanen: Creëer je eigen baan!
Vragen? Bel 0341-820213
Innovatiebanen
Creëer je eigen baan!
Home > Opleidingen > Jij en je loopbaan > Innovatiebanen: Creëer je eigen baan!

InnovatieBanen: Neem de regie over je loopbaan en creëer je eigen baan!

 

Na 50 afwijzingen wordt het tijd zelf het heft in handen te nemen. Als je weet wat je kwaliteiten zijn, en hoe je van waarde kan zijn voor een bepaalde organisatie, creëer je baan dan zelf!

 

Je wordt moedeloos van alle afwijzingen en wil nu gewoon aan de slag. Omdat je weet wat je kan, en wat je te bieden hebt. De vraag die wij dan stellen is: Beschik jij over bijzondere talenten, specifieke kennis of vaardigheden, of heb je een geweldig idee waar een bedrijf zijn voordeel mee kan doen? Is het antwoord ja? Dan helpen wij je – kosteloos – je aanbod scherp te krijgen en het op een presenteerblaadje aan te bieden bij de organisatie waar je graag wilt werken.

 

Je eigen baan creëren: Hoe werkt dat?

Bij een InnovatieBaan bied jij als werkzoekende je kennis, vaardigheden, netwerk, kwaliteiten en/of ideeën aan bij je ideale werkgever. Vanuit de overtuiging dat je van toegevoegde waarde kunt zijn en je in korte tijd onmisbaar kunt maken. Je biedt jouw idee of toegevoegde waarde aan bij een organisatie met een concrete en uitdagende business case. Een ervaren en gecertificeerde loopbaancoach helpt je dit aanbod scherp te krijgen om het zo te kunnen presenteren bij een potentiële werkgever. Als kandidaat sluit je met de werkgever vervolgens een contract af over een te behalen doel. Er wordt baangarantie, of een financiële beloning achteraf, vastgelegd bij het behalen hiervan. Ook kan er worden gekeken naar eventuele investeringen van de werkgever m.b.t. begeleiding of opleiding.

 

De stichting ziet erop toe dat er geen sprake is van verdringing, maar dat er ook echt een ‘nieuwe’ baan wordt gecreëerd. Omdat er bijvoorbeeld werkprocessen (of activiteiten) uitgevoerd en ontwikkeld worden die anders op de plank blijven liggen of door bij te dragen aan innovatie wanneer een bedrijf er op dat moment de middelen niet voor heeft. Tegelijkertijd vinden gemotiveerde en getalenteerde mensen – met verschillende opleidingsniveaus en achtergronden – werk bij een bedrijf waar zij echt op hun plek zitten.

 

Meer informatie of inschrijven?

Ga dan naar www.innovatiebanen.nl. Je kunt hier vragen stellen aan een van onze adviseurs of jezelf direct aanmelden als kandidaat.


Inschrijven

Trainingsagenda