personal branding;personal;branding;identiteit;invloed;identiteit en invloed;Personal branding - identiteit en invloed;loopbaan; De Corporatie Academie - Personal Branding - Identiteit en invloed
Vragen? Bel 0341-820213
Personal Branding
Home > Opleidingen > Jij en je loopbaan > Personal Branding - Indentiteit en invloed

Personal Branding - Indentiteit en invloed

 

Voor een succesvolle loopbaan is het noodzakelijk dat je je persoonlijkheid, kennis en ervaring inzet om je te onderscheiden van anderen. Personal branding is het vinden van je kracht, van hetgeen je uniek maakt en het uitdragen daarvan. In deze training gaan we op zoek naar wie jij bent en waar je voor staat. Aan de hand van je eigen ‘landschapskaart’ maak je voor jezelf inzichtelijk waar je kwaliteiten liggen, je interesses, over welke specifieke kennis of vaardigheden je beschikt en welke persoonskenmerken je onderscheidt van anderen. Zo geef je stap voor stap vorm aan je eigen identiteit. Daarna kijken we naar de aspecten imago en impact. Hoe zien anderen jou? Klopt dat met het beeld dat je van jezelf hebt? In deze training laten we zien hoe je je identiteit eenduidig uitdraagt en met de kennis en kwaliteiten die je hebt je  toegevoegde waarde optimaal benut. Met de elevator pitch oefenen we hoe je dat in een paar zinnen duidelijk maakt. Na deze training kan niemand meer om jou heen!

Leerdoelen:
- Bewust worden van je eigen identiteit en kwaliteiten 
- Het optimaal en consequent uitdragen van die identiteit en toegevoegde waarde

Eigen leeromgeving

Zodra je je hebt ingeschreven voor een training krijg je toegang tot je eigen digitale omgeving. Hier kun je al je persoonlijke documenten plaatsen zoals je actieplan, persoonlijke aantekeningen en certificaten. Je krijgt toegang tot de mediatheek met leerzame en leuke filmpjes. Ook krijg je toegang tot de bibliotheek met handouts van de trainingen, boekentips en interessante artikelen.


Voorbereiding en coachingsopdrachten

Een absolute voorwaarde om succesvol te werken aan competenties is zelfkennis: het gaat tenslotte om jou. Met onze voorbereidingsopdracht denk je vooraf al na over jezelf en over je eigen leerwensen. Die wensen nemen onze trainers mee in hun voorbereiding. De voorbereidingsopdracht duurt ongeveer 20 minuten. Een trainingsdag sluit je af met het formuleren van drie persoonlijke actiepunten: wat ga jij doen met wat je deze dag hebt geleerd? In de eerste maand na de training ontvang je van ons iedere week een korte en prikkelende coachingsopdracht. Daarna ontvang je maandelijks een opdracht, zodat je continu werkt aan je persoonlijke actieplan.


Duur
1 dag


Kosten € 375,- p.p. vrijgesteld van btw

 

Ben je geen lid van De Corporatie Academie, dan betaal je € 49,50 administratiekosten per dag.


Inschrijven

Trainingsagenda