regie;leven;loopbaan;regie over je leven en loopbaan;regie over je leven en je loopbaan;regie over je leven;regisseur; De Corporatie Academie - Regie over je leven en loopbaan
Vragen? Bel 0341-820213
Regie over je leven en je loopbaan
Home > Opleidingen > Jij en je loopbaan > Regie over je leven loopbaan

Regie over je leven en je loopbaan

 

Wat kan je? Wat wil je? En waar wil je naartoe? Dit zijn vragen waar je steeds vaker mee geconfronteerd wordt in je werk. Wil jij de balans opmaken van wat je wilt en wat je kunt en meer richting geven aan je loopbaan? Dan is deze training iets voor jou.

Resultaat
Na deze training heb je:
  • Inzicht in hoe je zelf initiatief neemt en waar je invloed kunt vergroten.
  • Zicht op wat je wilt bereiken en doelen om daar te komen.
  • Zicht op welke dingen je tegenhouden om te bereiken wat je wilt.

 

Doelgroep
Voor iedereen die actief met zijn / haar loopbaan aan de slag wil, met als doel om tot aan het pensioen met plezier aan het werk te zijn.

Werkwijze 
Onze trainingsdagen staan helemaal in het teken van oefenen, ervaren en interactie met medecursisten. Daarbij kiezen we altijd de positieve insteek: waar ben je goed in? En wanneer sta jij in je kracht? We vinden het belangrijk dat leren 'leuk' is en direct toepasbaar in de praktijk. Dat betekent dat de training praktisch en effectief is en precies die onderwerpen behandelt die passen bij jouw persoonlijke leerdoelen. We werken met groepen van max. 8 personen, zodat je de aandacht krijgt die je verdient.

 

 

Programma
Deze training laat je ervaren hoe je de eerste stappen zet om aan het roer te staan en je richting te bepalen. Vaak kun je talloze redenen bedenken waarom het niet mogelijk is je doel te bereiken. Door je energie te steken in dingen die je kunt beïnvloeden krijg je meer energie. Je leert ook welke dingen je beter los kunt laten om verder te komen. Zo wordt het mogelijk de regie over je leven en loopbaan te krijgen.
Regisseur van je loopbaan
Welke ontwikkelingen zijn van belang?
Jouw persoonlijke handtekening
Wat kan je, wat wil je, waar wil je naartoe?
Vergroot je invloed
Je ervaart aan den lijve wat het verschil is tussen invloed en betrokkenheid en wat je hiermee kunt doen
De kracht van gedachten
Gedachten zijn veel sterker dan je denkt en houden je vaak onnodig tegen, waar komen ze vandaan?
De richtingenkaart
Je eigen richting, concrete acties en valkuilen in kaart gebracht

Digitale leeromgeving
Ondersteunende theorie krijg je digitaal in een online leeromgeving. Opdrachten bij de training laten we zoveel mogelijk vooraf (de voorbereidingsopdracht) en in de praktijk (persoonlijke e-coaching) plaatsvinden.
Voorbereiding en e-coachingsopdrachten
Met de voorbereidingsopdracht denk je vooraf al na over jezelf en over je eigen leerwensen. Die wensen nemen de trainers mee in hun voorbereiding. De voorbereidingsopdracht duur maximaal 20 minuten. De trainingsdag sluit je af met het formuleren van persoonlijke actiepunten: wat ga jij doen met wat je deze dag hebt geleerd? In de eerste maand na de training ontvang je van de trainer iedere week een korte en prikkelende e-coachingsopdracht. Daarna ontvang je maandelijks een opdracht, zodat je continu werkt aan je persoonlijke actieplan.

 

 

Investering: € 375,00 vrij  van BTW

Deze training is onderdeel van een programma, bestaande uit 3 trainingen in de volgende volgorde: Regie over je leven en loopbaan, Personal Branding - In je kracht en Daag jezelf uit.

Als je dit programma volgt betaal je € 1000,- in plaats van € 1125,-.

 

 

Duur: 1 dag + 3 maanden e-coaching

 

Ben je geen lid van De Corporatie Academie, dan betaal je € 49,50 administratiekosten per dag.

 

Voor meer informatie over deze opleiding kun je contact opnemen via 0341-820213 of via info@decorporatie-academie.nl


Inschrijven

Trainingsagenda