regie;leven;loopbaan;regie over je leven en loopbaan;regie over je leven en je loopbaan;regie over je leven;regisseur; De Corporatie Academie - Regie over je leven en loopbaan
Vragen? Bel 0341-820213
Regie over je leven en je loopbaan
Home > Opleidingen > Jij en je loopbaan > Regie over je leven loopbaan
Regie over je leven en je loopbaan

 

Ben jij de regisseur van je eigen leven? Of heb je eerder het gevoel dat alles je overkomt? Wil je graag de balans opmaken van wat je wilt en wat je kunt, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Deze training laat je ervaren hoe je de eerste stappen zet om aan het roer te staan en je richting te bepalen. Vaak kun je talloze redenen bedenken waarom het niet mogelijk is je doel te bereiken. Door je energie te steken in dingen die je kunt beïnvloeden krijg je meer energie. Je leert ook welke dingen je beter los kunt laten om verder te komen. Zo wordt het mogelijk de regie over je leven en loopbaan te krijgen.Wat levert deze training op?
  • Inzicht krijgen in hoe je zelf initiatief neemt en waar je invloed kunt vergroten.
  • Zicht krijgen op wat je wilt bereiken en doelen stellen om daar te komen
  • Zicht krijgen op welke dingen je tegenhouden om te bereiken wat je wilt

Competenties die aan bod komen: Omgaan met verandering, Initiatief, Probleemoplossend vermogen, Flexibiliteit

Voor wie?
Voor iedereen (vanaf MBO werk-/denkniveau) die actief met zijn / haar loopbaan aan de slag wil, met als doel om tot aan het pensioen met plezier aan het werk te kunnen zijn.

Werkwijze
We vinden het belangrijk dat leren ‘leuk’ is en direct toepasbaar in de praktijk. Dat betekent dat onze trainingen praktisch zijn en niet te theoretisch. We werken met kleine groepen. Aan de hand van leuke oefeningen kom je meer over jezelf te weten. Daarbij kiezen we altijd de positieve insteek: waar ben je goed in? En wanneer sta jij in je kracht? 

Voorbereiding en e-coachingsopdrachten
Met onze voorbereidingsopdracht denk je vooraf al na over jezelf en over je eigen leerwensen. Die wensen nemen onze trainers mee in hun voorbereiding. De voorbereidingsopdracht duurt maximaal 20 minuten. Een trainingsdag sluit je af met het formuleren van drie persoonlijke actiepunten: wat ga jij doen met wat je deze dag hebt geleerd? In de eerste maand na de training ontvang je van ons iedere week een korte en prikkelende e-coachingsopdracht. Daarna ontvang je maandelijks een opdracht, zodat je continu werkt aan je persoonlijke actieplan.

Eigen leeromgeving
Zodra je je hebt ingeschreven voor een training krijg je toegang tot je eigen digitale omgeving. Hier kun je al je persoonlijke documenten plaatsen zoals je actieplan, persoonlijke aantekeningen en certificaten. Je krijgt toegang tot de mediatheek met leerzame en leuke filmpjes. Ook krijg je toegang tot de bibliotheek met handouts van de trainingen, boekentips en interessante artikelen.

Duur: 1 dag

 

Kosten per persoon: € 375,00 vrij  van BTW

 

Ben je geen lid van De Corporatie Academie, dan betaal je € 49,50 administratiekosten per dag.

 

Voor meer informatie over deze opleiding kun je contact opnemen via 0341-820213 of via info@decorporatie-academie.nl


Inschrijven

Trainingsagenda