workshop;kleur en uitstraling;kleur;uitstraling;Workshop: Kleur en uitstraling;kleuren;stralen;kleuranalyse;kleurenanalyse;kleding;kleren; De Corporatie Academie - Workshop: Kleur en uitstraling
Vragen? Bel 0341-820213
Kleur en uitstraling
Home > Opleidingen > Jij en je loopbaan > Workshop: Kleur en uitstraling

Workshop: Kleur en uitstraling

 

In de workshop Kleur en uitstraling in de werkomgeving krijg je antwoord op de vraag welke kleuren jou laten stralen. Maak kennis met de boodschap van kleur in werksituaties en leer hoe je kleuren effectief kunt inzetten in een sollicitatiegesprek, bespreking of andere werksituatie. De workshop is inclusief een korte individuele kleurenanalyse per deelnemer.

 

Opbouw van de workshop:

We starten met een inleiding over kleur en een uitleg over het onderscheid tusen warme en koele kleuren. Hierna volgt een toelichting over de kleursymboliek in werksituaties en bespreken we het effect van kleurcontrast. Welke boodschap zenden kleuren uit? Welke kleuren hebben een formele en welke kleuren hebben een informele uitstraling? Waarom staat iemand de ene kleur wel en de andere niet? Elke deelnemer krijgt een korte kleuranalyse om vast te stellen welke kleuren het beste passen. Met verschillende kleurkragen - die beurtelings om je heen worden gedrapeerd - ontdekken we welke kleuren jouw natuurlijke kleurenpalet harmoniëren en welke kleuren minder goed bij je passen. Hierbij kijken we naar de kleur van je huid, je haar en je ogen.

 

Voor wie:

Voor iedereen die meer wil weten over het gebruik van kleur in werksituaties en hoe hij of zij met het dragen van zijn of haar mooiste kleuren de verschijning completer, meer zichtbaar en uitgesprokener maakt. Met als resultaat: een accentuering van de persoon en een mooie en sterke (eerste) indruk. 


Na afloop van de workshop weet je:

  • In welke kleuren je gaat stralen en hoe je deze kleuren kunt combineren
  • Meer over de symbolische betekenis van kleuren
  • Dat je met het dragen van de voor jou optimale kleuren een vitale, professionele en succesvolle indruk maakt
  • Hoe je kleur en contrast kunt inzetten bij het vergroten van de zichtbaarheid in het professionele optreden.


Deze workshop is goed te volgen in combinatie met de workshop Style je succes. Beide workshops kunnen op 1 dag gevolgd worden.

 


Duur 3 uur
Prijs € 150,- p.p. + € 10,- arrangementskosten + € 18,15 materiaalkosten


Wij organiseren deze training op locatie bij woningcorporaties die lid van ons zijn. De volledige arrangementskosten worden teruggegeven aan de organiserende partij. Ben je geen lid van De Corporatie Academie, dan betaal je € 49,50 administratiekosten per dag.

 


Inschrijven

Trainingsagenda