workshop;style;succes;stijl;style je succes;Workshop: Style je succes;styling;kleding;kleren;stylen;kleuren; De Corporatie Academie - Workshop: Style je succes
Vragen? Bel 0341-820213
Style je succes
Home > Opleidingen > Jij en je loopbaan > Workshop: Style je succes

Workshop: Style je succes

 

 

Hoe kies je de juiste kleding voor het werk? Met welke kleding accentueer en onderstreep je jouw kwaliteiten en deskundigheid? Hoe herken je kwaliteit in kleding en waar kun je kleding kopen die geschikt is voor de professionele look? Uiteraard kijken we hierbij ook naar persoonlijke stijl. De workshop Style je succes geeft antwoord op deze vragen en laat zien dat met het dragen van de juiste kleding de deskundigheid en het professionele optreden wordt onderstreept en versterkt.

 

Opbouw van de workshop:

Aan de hand van beeldmateriaal wordt je bewust gemaakt van de kracht van goed gekleed gaan. Hierna bespreken we wat de perfecte basisstukken zijn voor een zakelijke garderobe en waar je deze kunt aanschaffen. Door het invullen van een vragenlijst ontdek je wat je eigen persoonlijke stijl is en op welke wijze je deze kunt combineren met de gewenste professionele look.

 

Voor wie:

Voor iedereen die meer wil weten over het inzetten van kleding voor het vergroten van zijn of haar zichtbaarheid in de professionele werkomgeving.Na afloop van de workshop weet je:

  • welke kledingitems een slimme en goede keuze zijn bij het samenstellen van een professionele outfit
  • op welke manier je kleding kunt afstemmen op de functie en passend bij de zakelijke omgeving
  • de universele dresscodes die in veel zakelijke settings gelden
  • welke merken kwaliteit vertegenwoordigen en in welke (web)winkels dit verkrijgbaar is.


Deze workshop is goed te volgen in combinatie met de workshop Kleur en uitstraling. Beide workshops kunnen op 1 dag gevolgd worden.


Duur 2,5 uur
Prijs € 150,- p.p. + € 10,- arrangementskosten + € 18,15 materiaalkosten


Wij organiseren deze training op locatie bij woningcorporaties die lid van ons zijn. De volledige arrangementskosten worden teruggegeven aan de organiserende partij. Ben je geen lid van De Corporatie Academie, dan betaal je € 49,50 administratiekosten per dag.

 


Inschrijven

Trainingsagenda