word;Word;word gevorderd;Word gevorderd;microsoft;Microsoft;microsoft word;Microsoft Word; De Corporatie Academie - Transferpunt - Workshop Prezi
Vragen? Bel 0341-820213
Transferpunt
Workshop Prezi
Home > Opleidingen > Automatisering > Transferpunt - Workshop Prezi

Workshop Prezi

 

(PREsenteren met een Zooming Interface)


In veel presentaties volgt de ene sheet de andere op en ontbreekt er samenhang tussen de opeenvolgende sheets. Tegenwoordig is er echter een nieuwe en innovatieve manier om presentaties te maken. Dit kan met Prezi, ook wel ‘the zooming interface’ genoemd. Prezi is een effectieve manier om jouw boodschap of idee over te brengen en onderscheid te maken tussen de grote lijnen en de details. Elke informatie maakt deel uit van een groter geheel. Daarnaast is Prezi ook inzetbaar voor diverse andere doeleinden: van mindmaps tot online lesmateriaal.


Doelgroep
Deze training is bij uitstek geschikt voor deelnemers die zich herkennen in één of meer van onderstaande punten:
Je wilt jouw presentaties onderscheiden van andere presentatiesJe wilt een presentatie maken waarbij de samenhang tussen alle onderdelen van groot belang isJe wilt in één dag zelfstandig een presentatie leren maken


Voorkennis
Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.
Trainer Ron Bouma, die ook de trainingen One Note voor Transferpunt verzorgt, weet deze Prezi workshop weer op een inspirerende wijze over te brengen.


Wat kun je verwachten?
De workshop bestaat uit 2 dagdelen; 3/4 dagdeel voor uitleg en hands-on en 1/4 dagdeel om zelf een presentatie te maken met Prezi.
Na afloop van de workshop ontvang je een handig naslagwerk.


Onderwerpen
Het concept achter Prezi

Toepassingsvormen van Prezi

Omgaan met de Prezi editor

Werken met frames

De volgorde van jouw presentatie bepalen met Path

Afbeeldingen en vormen toevoegen

Werken met audio en video

De opmaak aanpassen en huisstijlen opslaan

Structuur aanbrengen in jouw presentatie

Presenteren met Prezi

Tips voor creatieve toepassingen


De kosten voor deze training bedragen €  100 per persoon (dit is inclusief een Prezi basiscursus boek en een eenvoudige lunch). Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.


De workshop heeft plaats voor 6-10 deelnemers. Bij minder dan 6 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht. Het is noodzakelijk om een laptop met Office 365 met de bureaublad Apps van Office 2016 of een eerdere versie  mee te nemen naar deze workshop (niet je mobiel of tablet).


Heb jij zin in deze workshop, schrijf je dan snel in:


Inschrijven

Trainingsagenda