e-learning;office;office365;office 365;elearning;365;goodhabitz'good habitz; De Corporatie Academie - Aan het werk met Office 365 (e-learning)
Vragen? Bel 0341-820213
Office 365
Home > Opleidingen > Automatisering > Aan het werk met Office 365 (e-learning)

Aan het werk met Office 365 (e-learning)

 

Met Office 365 heb je je werkplek altijd binnen handbereik, waar je ook bent! En wil je direct aan de slag met Office 365? Doe dan de online training Aan het werk met Office 365! Bestanden en updates delen met collega’s, vergaderingen organiseren en het werken met OneDrive; na het volgen van de training ken je alle ins-and-outs.

 

De online training 'Aan het werk met Office 365' zorgt ervoor dat je binnen een paar uurtjes alles weet over de nieuwste features van Office 365. Nadat je de training hebt doorlopen kun je efficiënter omgaan met je agenda, e-mail en andere documenten. Je zult alle mogelijkheden van Office 365 direct in de praktijk kunnen toepassen. De training bevat praktische oefeningen, opdrachten en een toets.

 

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod: een introductie waarmee je kennismaakt met de nieuwste onderdelen, werken met je e-mail, agenda en andere taken, contactpersonen beheren en verbinden met andere netwerken. En je maakt kennis met OneDrive: het werken in de cloud.

Toegang tot online aanbod GoodHabitz
Naast de module waarvoor je bent aangemeld heb je gedurende een jaar toegang tot alle andere online trainingen van GoodHabitz. Om je aan te melden voor een andere module kies je een of meerdere trainingen uit het overzicht die met de inschrijvingsbevestiging wordt meegestuurd. Stuur je keuze per e-mail naar info@decorporatie-academie.nl om te worden aangemeld.

Kosten € 35,- (ex. btw)


Inschrijven

Trainingsagenda