excel;basis;wxcel basis;Excel;2010;excel 2010;Excel 2010;e-learning;elearning;goodhabitz;GoodHabitz;good habitz; De Corporatie Academie - Excel 2010 Basis (e-learning)
Vragen? Bel 0341-820213
Excel 2010 Basis
Home > Opleidingen > Automatisering > Excel 2010 Basis (e-learning)

Excel 2010 Basis (e-learning)

 

Excel is al jaren het meest gebruikte spreadsheet-programma van Nederland. Als je in je dagelijks werk regelmatig bezig bent met cijfers, moeilijke berekeningen en lastige calculaties kan Excel het allemaal een stuk gemakkelijker voor je maken! Ook voor het visualiseren en inzichtelijk maken van je gegevens biedt Excel uitkomst.

Grijp jij nog steeds veelvuldig naar een rekenmachine om een berekening uit te voeren? Kom jij in je dagelijks werk veel in aanraking met cijfers en berekeningen? Heb je al zoveel over Excel gehoord, maar kun je er eigenlijk nog niet mee uit de voeten? Dan is de online training ‘Excel 2010 - basis’ voor jou! Deze online training begint écht bij de basis en helpt je stap-voor-stap vertrouwd te raken met de meest gebruikte functies van Excel.

Toegang tot online aanbod GoodHabitz
Naast de module waarvoor je bent aangemeld heb je gedurende een jaar toegang tot alle andere online trainingen van GoodHabitz. Om je aan te melden voor een andere module kies je een of meerdere trainingen uit het overzicht die met de inschrijvingsbevestiging wordt meegestuurd. Stuur je keuze per e-mail naar info@decorporatie-academie.nl om te worden aangemeld.


Kosten € 35,- (ex. btw)


Inschrijven

Trainingsagenda