excel;Excel;2010;excel 2010;Excel 2010;gevorderd;Gevorderd;Excel 2010 gevorderd;excel 2010 gevorderd;formule;formules;goodhabitz;GoodHabitz;good habitz;Good Habitz;draaitabel;draaitabellen;draai;tabel;tabellen; De Corporatie Academie - Excel 2010 Gevorderd (e-learning)
Vragen? Bel 0341-820213
Excel 2010 Gevorderd
Home > Opleidingen > Automatisering > Excel 2010 Gevorderd (e-learning)

Excel 2010 Gevorderd (e-learning)

 

Cijfers, formules, calculaties... Als je hier dagelijks mee bezig bent is de kans groot dat Excel voor jou al een oud en vertrouwd hulpmiddel is. De gemiddelde Excel-gebruiker gebruikt echter maar een fractie van wat het programma te bieden heeft. Met de online training Excel 2010 gevorderd leer je om echt alles uit Excel te halen. En opeens is die lastige berekening is niet meer zo ingewikkeld!

Ben je al bekend met de basis-functies van Excel, maar ben je nu klaar om de diepte in te gaan? Wil je echt álles halen uit het meest gebruikte spreadsheet-programma ter wereld! Dan is de online training ‘Excel 2010 - gevorderd’ voor jou! Draaitabellen, geavanceerde functies, werken met grote databestanden, scenario’s: je draait er je hand niet langer voor om na het doorlopen van de online training Excel 2010 gevorderd.
Toegang tot online aanbod GoodHabitz
Naast de module waarvoor je bent aangemeld heb je gedurende een jaar toegang tot alle andere online trainingen van GoodHabitz. Om je aan te melden voor een andere module kies je een of meerdere trainingen uit het overzicht die met de inschrijvingsbevestiging wordt meegestuurd. Stuur je keuze per e-mail naar info@decorporatie-academie.nl om te worden aangemeld.


Kosten € 35,- (ex. btw)


Inschrijven

Trainingsagenda