Excel;excel;Excel 2013;excel 2013;basis;excel 2013 basis;Excel 2013 basis;2013;goodhabitz;GoodHabitz;good habitz;Good Habitz; De Corporatie Academie - Excel 2013 - Basis (e-learning)
Vragen? Bel 0341-820213
Excel 2013 - Basis
Home > Opleidingen > Automatisering > Excel 2013 - Basis (e-learning)

Excel 2013 - Basis (e-learning)

 

Gebruik je Excel vooral om cijfers weer te geven of reeksjes te maken? Of heb je überhaupt nog nooit met Excel gewerkt? Zonde! Excel heeft namelijk legio mogelijkheden. Het is bij uitstek geschikt om cijfers en rekenformules te verwerken, zodat jij dat niet handmatig hoeft te doen! Met de online training ‘Excel 2013 - Basis’ word je wegwijs in de meest gebruikte functies van Excel. Getallenreeksen, formules, functies en opmaak worden stap voor stap behandeld. In totaal passeren ruim vijftig taken, die je dagelijks gebruikt, de revue.

Om met Excel 2013 uit de voeten te kunnen, is de online training 'Excel 2013 basis' een must. In de online training 'Excel 2013 basis' leer je de vijftig meest voorkomende taken. Zoals het beheren van cijfers en bestanden en het invoegen van grafieken. Daarnaast doorloop je in de online training 'Excel 2013 basis' tal van oefeningen en een toets. 

De online training 'Excel 2013 basis' bestaat o.a. uit de volgende onderwerpen: Excel 2013 in vogelvlucht, aan de slag met Excel, bestanden beheren, gegevens bewerken, cellen en getallen opmaken, werken met eenvoudige formules en functies, rijen en kolommen, eenvoudige grafieken invoegen en een werkmap afdrukken. De online training 'Excel 2013 basis' wordt afgesloten met een eindtoets.
Toegang tot online aanbod GoodHabitz
Naast de module waarvoor je bent aangemeld heb je gedurende een jaar toegang tot alle andere online trainingen van GoodHabitz. Om je aan te melden voor een andere module kies je een of meerdere trainingen uit het overzicht die met de inschrijvingsbevestiging wordt meegestuurd. Stuur je keuze per e-mail naar info@decorporatie-academie.nl om te worden aangemeld.


Kosten € 35,- (ex. btw)


Inschrijven

Trainingsagenda