Excel;excel;excel 2013;Excel 2013;geavanceerd;geavanceerde;formules;functie;functies;geavanceerde formules en functies;goodhabitz;GoodHabitz;good;habitz; De Corporatie Academie - Excel 2013 - Geavanceerde formules en functies (e-learning)
Vragen? Bel 0341-820213
Excel 2013
Geavanceerde formules en functies
Home > Opleidingen > Automatisering > Excel 2013 - Geavanceerde formules en functies (e-learning)

Excel 2013 - Geavanceerde formules en functies (e-learning)

 

Ben je al behoorlijk wegwijs in Excel of durf je jezelf misschien al bijna een 'kenner' te noemen? Niet voordat je de online training 'Excel 2013 - Geavanceerde formules en functies' hebt gevolgd! Na deze training weet je pas écht alle ins en outs van Excel 2013. Je kent de belangrijkste geavanceerde functies van het programma en nog veel belangrijker: je kunt er moeiteloos mee uit de voeten. Wees wel alert… Na het volgen van deze training wordt je vaker en vaker gestoord door collega’s met lastige Excel-vraagstukken. Want na de online training 'Excel 2013 - Geavanceerde formules en functies' heeft Excel geen geheimen meer voor jou.


Wil jij echt álles weten over Excel 2013, dan is de online training 'Excel 2013 - Geavanceerde formules en functies' voor jou ideaal. In de online training 'Excel 2013 - Geavanceerde formules en functies' leer je werken met de lastigste functies en formules. Om alle fijne kneepjes van het Excel-vak te leren, doorloop je in de online training 'Excel 2013 - Geavanceerde formules en functies' verscheidene oefeningen en een toets. 

De online training 'Excel 2013 - Geavanceerde formules en functies' bestaat o.a. uit de volgende onderwerpen: Nieuwe formules en functies in Excel 2013, logische functies, zoek- en tekstfuncties, rekenen met kolommen en rekenen met namen. De online training 'Excel 2013 - Geavanceerde formules en functies' wordt afgesloten met een eindtoets.
Toegang tot online aanbod GoodHabitz
Naast de module waarvoor je bent aangemeld heb je gedurende een jaar toegang tot alle andere online trainingen van GoodHabitz. Om je aan te melden voor een andere module kies je een of meerdere trainingen uit het overzicht die met de inschrijvingsbevestiging wordt meegestuurd. Stuur je keuze per e-mail naar info@decorporatie-academie.nl om te worden aangemeld.


Kosten € 35,- (ex. btw)


Inschrijven

Trainingsagenda