excel;Excel;excel 2013;Excel 2013;2013;gegevensanalyse;GoodHabitz;good;habitz;goodhabitz; De Corporatie Academie - Excel 2013 - Gegevensanalyse (e-learning)
Vragen? Bel 0341-820213
Excel 2013
Gegevensanalyse
Home > Opleidingen > Automatisering > Excel 2013 - Gegevensanalyse (e-learning)

Excel 2013 - Gegevensanalyse (e-learning)

 

Heb jij al enige basiskennis over Excel is huis, maar wil je méér leren over het analyseren van gegevens? Of ben je nieuwsgierig naar hoe je zoveel mogelijk informatie kunt halen uit de gegevens die je tot je beschikking hebt? Leer alle ins-and-outs over tabellen, grafieken, draaitabellen, draaigrafieken en oplossingsmethoden met de online training Excel 2013 - Gegevens analyseren!
De training 'Excel 2013 - Gegevens analyseren' is een complete training, waarin je leert hoe je gegevens in Excel 2013 kunt visualiseren, presenteren, vergelijken en beoordelen. De training is bedoeld voor gebruikers die al enige basiskennis van Excel in huis hebben.
Na het doorlopen van de training heb je de tools om uit je gegevens de informatie te halen die écht van belang is. De training is zeer geschikt voor zelfstudie en wordt geleverd inclusief oefenbestanden en toets. In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  1. Analyseren met tabellen;
  2. Analyseren met draaitabellen;
  3. Analyseren met grafieken;
  4. Analyseren met draaigrafieken;
  5. Analyseren met oplossingsmethoden.
Toegang tot online aanbod GoodHabitz
Naast de module waarvoor je bent aangemeld heb je gedurende een jaar toegang tot alle andere online trainingen van GoodHabitz. Om je aan te melden voor een andere module kies je een of meerdere trainingen uit het overzicht die met de inschrijvingsbevestiging wordt meegestuurd. Stuur je keuze per e-mail naar info@decorporatie-academie.nl om te worden aangemeld.


Kosten € 35,- (ex. btw)


Inschrijven

Trainingsagenda