excel;Excel;excel 2016;Excel 2016;2016;Excel 2016 basis;excel 2016 basis;basis;goodhabitz;GoodHabitz;good;habitz; De Corporatie Academie - Excel 2016 Basis (e-learning)
Vragen? Bel 0341-820213
Excel 2016 Basis
Home > Opleidingen > Automatisering > Excel 2016 Basis (e-learning)

Excel 2016 Basis (e-learning)

 

Van iets eenvoudigs als een huishoudboekje tot ingewikkelde differentiaalvergelijking of zelfs een natuurkundige berekening met de Lorentzfactor… Excel is wereldwijd het meest gebruikte programma voor alles wat met rekenen te maken heeft. Deze training helpt je wegwijs te worden in Excel 2016.
Voor wie is deze training?
Ben jij amper of zelfs helemaal niet bekend met Excel? Of ben je er redelijk bedreven in en wil je verder de diepte in? In deze training maak je kennis met de legio rekenmogelijkheden die Excel je biedt. Want waarom zou je zelf allerlei lastige berekeningen uitvoeren… als Excel dat voor je kan doen? In de online training ‘Excel 2016’ loop je langs de meest gebruikte functies van Excel. Stap voor stap komen getallenreeksen, formules, functies en opmaak aan bod.
Toegang tot online aanbod GoodHabitz
Naast de module waarvoor je bent aangemeld heb je gedurende een jaar toegang tot alle andere online trainingen van GoodHabitz. Om je aan te melden voor een andere module kies je een of meerdere trainingen uit het overzicht die met de inschrijvingsbevestiging wordt meegestuurd. Stuur je keuze per e-mail naar info@decorporatie-academie.nl om te worden aangemeld.


Kosten € 35,- (ex. btw)


Inschrijven

Trainingsagenda