LinkedIn;linkedin;LinkedIn voor professionals;linkedin voor professionals;goodhabitz;good;habitz;GoodHabitz; De Corporatie Academie - LinkedIn voor Professionals (e-learning)
Vragen? Bel 0341-820213
LinkedIn voor Professionals
Home > Opleidingen > Automatisering > LinkedIn voor Professionals (e-learning)

LinkedIn voor Professionals

 

Ooit een LinkedIn-profiel aangemaakt? Mooie eerste stap! Nu is het tijd om ’t ook echt actief te gaan gebruiken, want met een gedegen LinkedIn-netwerk heb je grip op je eigen carrière. Na deze online training past je LinkedIn-profiel bij wie je bent en waar je voor staat. Zo kom je in contact met de juiste personen en presenteer je je als een vakexpert. Efficiënt en doelgericht netwerken op LinkedIn… Het kost weinig tijd, maar levert tal van waardevolle kansen op!


Heb je wel een LinkedIn-profiel, maar kun je het stof er inmiddels vanaf blazen? Wil jij meer uit jouw bestaande netwerk halen en nieuwe contacten opdoen? Gooi het roer om en profileer jezelf online. De online training ’LinkedIn voor professionals’ verbetert jouw netwerkkwaliteiten op drie fronten: je maakt van LinkedIn je visitekaartje, je wordt een vakexpert en je hanteert de juiste LinkedIn-gewoontes. De training bestaat uit 5 onderdelen die elk ongeveer 30 minuten duren:

  • Pak je podium
  • LinkedIn als visitekaartje
  • Word een vakidioot
  • Goede LinkedIn-gewoontes
  • Vakkundig en bevlogen

Toegang tot online aanbod GoodHabitz
Naast de module waarvoor je bent aangemeld heb je gedurende een jaar toegang tot alle andere online trainingen van GoodHabitz. Om je aan te melden voor een andere module kies je een of meerdere trainingen uit het overzicht die met de inschrijvingsbevestiging wordt meegestuurd. Stuur je keuze per e-mail naar info@decorporatie-academie.nl om te worden aangemeld.

Kosten € 35,- (ex. btw)


Inschrijven

Trainingsagenda