Outlook;outlook;Outlook 2010;outlook 2010;GoodHabitz;goodhabitz;good;habitz;good habitz;e-learning;elearning; De Corporatie Academie - Outlook 2010 (e-learning)
Vragen? Bel 0341-820213
Outlook 2010
Home > Opleidingen > Automatisering > Outlook 2010 (e-learning)

Outlook 2010 (e-learning)

 

Alleen al voor het verzenden en ontvangen van e-mails is Outlook voor miljoenen mensen een onmisbaar hulpmiddel. Maar Outlook heeft nog veel meer te bieden dan dat! Outlook is hèt hulpmiddel voor het behouden van een compleet overzicht op je al je taken en werkzaamheden. In de agenda kun je al je afspraken bijhouden en delen met anderen, je kunt contactgegevens bewaren, to do-lists bijhouden en je notities digitaal bewaren zodat je ze zeker niet kwijt raakt. Al deze onderwerpen en nog veel meer komen aan bod in de online training Outlook 2010.

Werk je al jaren met Outlook, maar is jouw mailbox stiekem een puinhoop? Wordt het langzaam tijd om afscheid te nemen van je papieren agenda? Stapt jouw organisatie binnenkort over op Outlook? Dan is de online training ‘Outlook 2010’ voor jou! Van het opruimen van je mailbox tot het delen van je agenda; alle onderwerpen komen aan bod in de complete online training Outlook 2010!
Toegang tot online aanbod GoodHabitz
Naast de module waarvoor je bent aangemeld heb je gedurende een jaar toegang tot alle andere online trainingen van GoodHabitz. Om je aan te melden voor een andere module kies je een of meerdere trainingen uit het overzicht die met de inschrijvingsbevestiging wordt meegestuurd. Stuur je keuze per e-mail naar info@decorporatie-academie.nl om te worden aangemeld.

Kosten € 35,- (ex. btw)


Inschrijven

Trainingsagenda