Outlook;outlook;Outlook 2013;outlook 2013;2013;elearning;e-learning;goodhabitz;GoodHabitz;good;habitz;good habitz; De Corporatie Academie - Outlook 2013 (e-learning)
Vragen? Bel 0341-820213
Outlook 2013
Home > Opleidingen > Automatisering > Outlook 2013 (e-learning)

Outlook 2013 (e-learning)

 

Ben jij een ervaren Outlook-gebruiker, maar raak je nog steeds e-mails kwijt in de wirwar van de inbox? Of wil je nu eindelijk eens overstappen van een papieren agenda naar digitaal? In de online training ‘Outlook 2013’ leer je hoe je jouw e-mails, agenda en contactpersonen slim organiseert. Je leert stap-voor-stap de meestgebruikte taken in Outlook uit te voeren. Van het opstellen van een e-mail tot een vergadering plannen voor meerdere personen; in deze complete online training komt het allemaal aan bod.

In de online training 'Outlook 2013' worden alle features van Outlook 2013 behandeld. De online training 'Outlook 2013' is praktisch en taakgericht van opzet. Na het doorlopen van de training ben je helemaal gereed om de mogelijkheden van Outlook 2013 volop in je dagelijkse werk te benutten. De training bestaat uit de volgende onderdelen:
  • Outlook 2013 in vogelvlucht,
  • communiceren met e-mail (o.m. afwezigheidsassistent),
  • een e-mail opstellen, werken met mappen voor e-mails,
  • overzicht op je e-mails behouden,
  • agenda en contactpersonen.
Toegang tot online aanbod GoodHabitz
Naast de module waarvoor je bent aangemeld heb je gedurende een jaar toegang tot alle andere online trainingen van GoodHabitz. Om je aan te melden voor een andere module kies je een of meerdere trainingen uit het overzicht die met de inschrijvingsbevestiging wordt meegestuurd. Stuur je keuze per e-mail naar info@decorporatie-academie.nl om te worden aangemeld.

Kosten € 35,- (ex. btw)


Inschrijven

Trainingsagenda