papierloos vergaderen;Papierloos vergaderen;papierloos;vergaderen;papier; De Corporatie Academie - Papierloos vergaderen
Vragen? Bel 0341-820213
Papierloos vergaderen
Home > Opleidingen > Automatisering > Papierloos vergaderen

Papierloos vergaderen

 

Geen stapels papieren meer en toch alle benodigde informatie binnen handbereik. De notulen snel en makkelijk delen met je collega’s. Vergaderen wordt efficiënter en leuker wanneer je dit papierloos doet met een tablet. Om papierloos met de tablet te kunnen vergaderen, zijn basisvaardigheden noodzakelijk. Deze basisvaardigheden worden aangeleerd in een speciaal daarvoor ontwikkelde training.

 

Doelgroep
Medewerkers die onvoldoende computer vaardig zijn en werkzaamheden met een tablet uitvoeren.

 

Programma
Deze training gaat in op de mogelijkheden van de tablet in een professionele werkomgeving. Tijdens deze training leggen wij uit hoe je de tablet kunt instellen en configureren en bespreken het gebruik van verschillende programma’s. Het synchroniseren met andere apparaten komt aan bod, een online opslagruimte, ideaal voor het benaderen van bestanden vanaf verschillende (werk)locaties, hierdoor is het niet meer nodig om documenten te printen. Weer een stap naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

  • Bepaal welke app binnen de organisatie gebruikt wordt tijdens vergaderingen (Ibaps, SharePoint, Office 365);
  • Documentatie voor de vergadering (stukken, Agenda);
  • Effectief maken van notulen op de tablet;
  • Efficiënt delen van notulen op de tablet;
  • Verzenden van notulen op de tablet;
  • Aan de slag met papierloos vergaderen in de praktijk;
  • Tips voor tijdens de vergadering;
  • Integratie met Microsoft Office 365.

Werkwijze
De training Papierloos vergaderen met de tablet wordt klassikaal verzorgd. Bovenstaande onderwerpen worden in praktische voorbeelden behandeld. Je neemt je eigen tablet mee naar de training, zodat je direct nieuwe inzichten kunt toepassen.

 

Duur 1 dag


Kosten € 250,- p.p. vrij van btw (ex. € 25,- arrangementskosten en € 25,- documentatiekosten)

 

Wij organiseren deze training op locatie bij woningcorporaties die lid van ons zijn. De volledige arrangementskosten worden teruggegeven aan de organiserende partij. Ben je geen lid van De Corporatie Academie, dan betaal je € 49,50 administratiekosten per dag.


Inschrijven

Trainingsagenda