powerpoint;Powerpoint;powerpoint 2010;PowerPoint;Powerpoint 2010;e-learning;elearning;GoodHabitz;good;habitz;goodhabitz;good habitz; De Corporatie Academie - Powerpoint 2010 (e-learning)
Vragen? Bel 0341-820213
Powerpoint 2010
Home > Opleidingen > Automatisering > Powerpoint 2010 (e-learning)

Powerpoint 2010 (e-learning)

 

Presentaties... De ene persoon draait er zijn hand niet voor om, de ander krijgt er slapeloze nachten van. Een goede voorbereiding en ondersteuning geeft je in ieder geval houvast om de presentatie tot een goed einde te brengen. PowerPoint is hier het ideale hulpmiddel voor. Met de juiste teksten en afbeeldingen kun je de presentatie met multimedia voor je publiek tot leven brengen. Bovendien biedt PowerPoint allerlei handigheidjes, zoals verborgen notities en meerdere versies van een presentatie maken.

Geef jij wel eens presentaties? Wil je jouw verhaal ondersteunen met de allerbeste PowerPoint presentatie? Wil je jouw publiek blijven boeien? Dan is de online training ‘PowerPoint 2010’ voor jou! In de online training PowerPoint 2010 leer je alle ins en outs: van het starten met een nieuwe presentatie tot het instellen van tijden van de dia-overgangen en het maken van handouts voor je publiek.
Toegang tot online aanbod GoodHabitz
Naast de module waarvoor je bent aangemeld heb je gedurende een jaar toegang tot alle andere online trainingen van GoodHabitz. Om je aan te melden voor een andere module kies je een of meerdere trainingen uit het overzicht die met de inschrijvingsbevestiging wordt meegestuurd. Stuur je keuze per e-mail naar info@decorporatie-academie.nl om te worden aangemeld.

Kosten € 35,- (ex. btw)


Inschrijven

Trainingsagenda