powerpoint;Powerpoint;powerpoint 2013;PowerPoint;Powerpoint 2013;e-learning;elearning;GoodHabitz;good;habitz;goodhabitz;good habitz; De Corporatie Academie - PowerPoint 2013 (e-learning)
Vragen? Bel 0341-820213
PowerPoint 2013
Home > Opleidingen > Automatisering > PowerPoint 2013 (e-learning)

PowerPoint 2013

 

Wil jij weten hoe PowerPoint jou kan ondersteunen bij het geven van een presentatie? Of ben jij een ervaren PowerPoint-gebruiker die écht alle mogelijkheden wilt halen uit dit veelzijdige pakket? Dan is de online training ‘PowerPoint 2013’ iets voor jou! Dia’s, secties, animaties, thema’s, effecten… In deze training leer je stap-voor-stap de taken uit te voeren waardoor jij met een professionele PowerPoint-presentatie voor de dag komt.

 

In de training worden alle benodigde taken voor het maken van een professionele presentatie met PowerPoint 2013 behandeld. De training is praktisch en taakgericht van opzet. Na het doorlopen van de training ben je helemaal gereed om de mogelijkheden van PowerPoint 2013 volop in je dagelijkse werk te benutten. De training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Presentaties beheren en delen,
  • een presentatie indelen, een dia indelen,
  • werken met afbeeldingen en video’s,
  • een presentatie voorbereiden en een presentatie vertonen.

Toegang tot online aanbod GoodHabitz
Naast de module waarvoor je bent aangemeld heb je gedurende een jaar toegang tot alle andere online trainingen van GoodHabitz. Om je aan te melden voor een andere module kies je een of meerdere trainingen uit het overzicht die met de inschrijvingsbevestiging wordt meegestuurd. Stuur je keuze per e-mail naar info@decorporatie-academie.nl om te worden aangemeld.

Kosten € 35,- (ex. btw)


Inschrijven

Trainingsagenda