skype;Skype;skype voor bedrijven;Skype voor bedrijven; De Corporatie Academie - Skype voor bedrijven
Vragen? Bel 0341-820213
Skype voor bedrijven
Home > Opleidingen > Automatisering > Skype voor bedrijven

Skype voor bedrijven

 

Flexibel werken, thuis werken, minder autorijden en toch alle belangrijke vergaderingen bijwonen en voeling houden met je collega’s. Skype is daarvoor een uitkomst. Tijdens de workshop kijken we naar alle mogelijkheden om te vergaderen via Skype voor bedrijven.

Doelgroep
Medewerkers die Skype gaan gebruiken.

Aanvangsniveau
Om deel te kunnen nemen aan deze workshop beschik je over een redelijke toetsenbord- en muisvaardigheid en heb je de volgende basiskennis van Windows: Openen en sluiten van programma's, kunnen opslaan en terugvinden van bestanden in de map "Mijn documenten" en kunnen verplaatsen van vensters.

 

Programma

  • Instellen van Skype voor bedrijven;
  • Bereikbaarheid instellen;
  • Chatten, bellen en video conference gebruiken;
  • Scherm of apps delen met elkaar;
  • Eventueel bellen naar Externe telefoonnummers (alleen van toepassing wanneer er een telefooncentrale is gekoppeld).

Werkwijze
De onderwerpen worden tijdens een workshop uitgelegd en je oefent in de toepassing ervan. Tijdens de workshop beschik je over een computer waarmee je oefent door praktijkgerichte opdracht te maken. De computer staat voor je klaar in de trainingsruimte. Door het zelf toe te passen maak je je de vaardigheden snel eigen.

In-company
Meerdere collega’s die deze training willen volgen? Vraag naar de in-company mogelijkheden. Het programma wordt dan afgestemd op jullie leervragen en kan bijvoorbeeld uitgebreid worden met ‘Office 365’.

 

Duur 3 uur


Kosten € 210,- p.p. vrij van btw (ex. € 10,- arrangementskosten en € 25,- documentatiekosten)

 

Wij organiseren deze training op locatie bij woningcorporaties die lid van ons zijn. De volledige arrangementskosten worden teruggegeven aan de organiserende partij. Ben je geen lid van De Corporatie Academie, dan betaal je € 49,50 administratiekosten per dag.


Inschrijven

Trainingsagenda