word;Word;word 2010;Word 2010;Word 2010 basis;word 2010 basis;microsoft office;Microsoft;elearning;e-learning;goodhabitz;GoodHabitz;good habitz; De Corporatie Academie - Word 2010 Basis (e-learning)
Vragen? Bel 0341-820213
Word 2010 Basis
Home > Opleidingen > Automatisering > Word 2010 Basis (e-learning)

Word 2010 Basis (e-learning)

 

Microsoft Word is jaren de allergrootste naam op het gebied van tekstverwerking. Bij iedere versie van Word zijn er nieuwe verbeteringen en mogelijkheden toegevoegd en dat geldt zeker voor Word 2010. Natuurlijk vind je uitgebreide mogelijkheden voor het invoeren en opmaken van teksten, maar er is nog veel meer: illustraties, afbeeldingen, tabellen en bijvoorbeeld SmartArt. In de online training Word 2010 basis wordt het allemaal behandelend en leg je het fundament voor jarenlang werkplezier met Word.

Ben jij zo iemand die al jaren in Word werkt, maar toch regelmatig vastloopt bij het maken van een tabel of gevechten voert met opsommingslijsten? Of wil je echt helemaal beginnen bij de basis en alles leren over het werken met bestanden? Of je nu de hele online training Word doorloopt of juist gericht een paar modules: je zult merken dat je veel beter en efficiënter met de mogelijkheden van Word 2010 aan het werk kunt en heel veel tijd bespaart!
Toegang tot online aanbod GoodHabitz
Naast de module waarvoor je bent aangemeld heb je gedurende een jaar toegang tot alle andere online trainingen van GoodHabitz. Om je aan te melden voor een andere module kies je een of meerdere trainingen uit het overzicht die met de inschrijvingsbevestiging wordt meegestuurd. Stuur je keuze per e-mail naar info@decorporatie-academie.nl om te worden aangemeld.

Kosten € 35,- (ex. btw)


Inschrijven

Trainingsagenda