word;Word;word 2010 gevorderd;gevorderd;word gevorderd;Word 2010 gevorderd;elearning;e-learning;goodhabitz;good;habitz;GoodHabitz; De Corporatie Academie - Word 2010 Gevorderd (e-learning)
Vragen? Bel 0341-820213
Word 2010 Gevorderd
Home > Opleidingen > Automatisering > Word 2010 Gevorderd (e-learning)

Word 2010 Gevorderd (e-learning)

 

Word is al jaren het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma van Nederland. Het is in de loop der jaren uitgegroeid tot veel meer dan alleen een programma voor het typen en bewerken van tekst. Inmiddels kun je de meest uitgebreide rapporten met grafieken en tabellen samenstellen in Word. Zelfs voor het bewerken van afbeeldingen zijn er geen andere programma’s meer nodig. Kortom, één programma voor het maken van piekfijn verzorgde documenten.

Heb je al ervaring met Word maar ben je klaar om de diepte in te gaan? Werk je regelmatig met grote bestanden en rapporten? Of werk je vaker met collega’s aan één document.Of wil je gewoon meer kunnen in Word? Volg de online training Word 2010 gevorderd en leer je hoe je echt alles uit Word haalt!
Toegang tot online aanbod GoodHabitz
Naast de module waarvoor je bent aangemeld heb je gedurende een jaar toegang tot alle andere online trainingen van GoodHabitz. Om je aan te melden voor een andere module kies je een of meerdere trainingen uit het overzicht die met de inschrijvingsbevestiging wordt meegestuurd. Stuur je keuze per e-mail naar info@decorporatie-academie.nl om te worden aangemeld.

Kosten € 35,- (ex. btw)


Inschrijven

Trainingsagenda