word;Word;word 2013;Word 2013;rapporten;verslagen;rapporten en verslagen;Word 2013 rapporten en verslagen;elearning;e-learning;good habitz;goodhabitz;GoodHabitz; De Corporatie Academie - Word 2013 Rapporten en verslagen (e-learning)
Vragen? Bel 0341-820213
Word 2013
Rapporten en verslagen
Home > Opleidingen > Automatisering > Word 2013 Rapporten en verslagen (e-learning)

Word 2013 Rapporten en verslagen (e-learning)

Wil jij met een compleet en professioneel rapport voor de dag komen, maar worstel je nog steeds met het indelen ervan? Of wil je jouw verslag gewoon nét dat beetje extra geven?
In de online training ‘Word 2013 - Rapporten en verslagen’ leer je stap voor stap hoe je een document tot in de puntjes verzorgt. Van het indelen in secties tot het maken van een grafiek; in deze complete online training komt het allemaal aan bod.
De online training 'Word 2013 Rapporten en verslagen' is een zeer complete online training waarin je werkelijk álles leert over het maken van professionele documenten in Word 2013. De training is praktisch en taakgericht van opzet. Na het doorlopen van de training ben je helemaal gereed om de mogelijkheden van Word 2013 volop in je dagelijkse werk te benutten. De training bestaat uit de volgende onderdelen:
  • pagina’s indelen,
  • een document indelen,
  • een document illustreren,
  • een document completeren en een document redigeren.
  • Eindtoets
Toegang tot online aanbod GoodHabitz
Naast de module waarvoor je bent aangemeld heb je gedurende een jaar toegang tot alle andere online trainingen van GoodHabitz. Om je aan te melden voor een andere module kies je een of meerdere trainingen uit het overzicht die met de inschrijvingsbevestiging wordt meegestuurd. Stuur je keuze per e-mail naar info@decorporatie-academie.nl om te worden aangemeld.

Kosten € 35,- (ex. btw)


Inschrijven

Trainingsagenda