word basis;Word basis;word;Word;basis;microsoft word;Microsoft Word;microsoft;Microsoft; De Corporatie Academie - Word Basis
Vragen? Bel 0341-820213
Word Basis
Home > Opleidingen > Automatisering > Word Basis

Word Basis

 

De training Word basis is uitermate geschikt voor de deelnemers die Microsoft Word gaan gebruiken om documenten te maken, die voorzien zijn van een mooie opmaak, en zich die basisvaardigheden eigen willen maken.

 

Opzet training
De onderwerpen worden klassikaal behandeld. Tijdens de training Word beschik je over een eigen computer waarmee je kan oefenen door praktijkgerichte opdrachten te maken. Door deze aanpak wordt het leerrendement vergroot.

Werkwijze
De onderwerpen worden tijdens een workshop uitgelegd. Tijdens de workshop beschik je over een computer waarmee je oefent door praktijkgerichte opdracht te maken. De computer staat voor je klaar in de trainingsruimte. Door het zelf toepassen maak je je de vaardigheden snel eigen.

 

Programma

Basisopmaak van teksten verzorgen
•Invoeren en vervangen van tekst, maken van nieuwe regels en alinea's, invoeren van speciale tekens zoals ë, €, m², à. Automatiseren van invoer met autocorrectie en autoteksten
•Spellingscontrole, zoeken en vervangen
•Selecteren en opmaken van tekst met diverse mogelijkheden: vet, cursief, onderstrepen, andere lettertypes, lettergrootte etc.
•Gebruik maken van automatische opsommingstekens en nummering. Instellen van regelafstand, afstand voor en na alinea's. Inspringen van tekst op verschillende manieren

Kop-/voetteksten, tabellen, kolommen, paginanummering

•Instellen van Marges, paginanummering, kop- en voetteksten

Werken met afbeeldingen

•Het invoegen en inpassen van een afbeelding in een tekst. Daarbij aanpassingen maken van de afbeelding zoals: grootte wijzigen, bijsnijden, en helderheid wijzigen

Speciale functies gebruiken

•Tips en tricks

Toetsenbord bediening

•Werken met sneltoetsen

Afdrukken

•Afdrukken van het document

 

Aanvangsniveau
Om deel te kunnen nemen aan de training beschik je over een redelijke toetsenbord- en muisvaardigheid en heb je  de volgende basiskennis van Windows: Openen en sluiten van programma's, kunnen opslaan en terugvinden van bestanden, kunnen verplaatsen van vensters.

Ter voorbereiding van de training doe je een nulmeting. Op basis daarvan stelt de trainer de leervragen vast en daarmee het definitieve programma.

 

Duur 1 dag


Kosten € 250,- p.p. vrij van btw (ex. € 25,- arrangementskosten en € 31,- documentatiekosten)

 

Wij organiseren deze training op locatie bij woningcorporaties die lid van ons zijn. De volledige arrangementskosten worden teruggegeven aan de organiserende partij. Ben je geen lid van De Corporatie Academie, dan betaal je € 49,50 administratiekosten per dag.

 

In-company
Meerdere collega’s die deze training willen volgen? Vraag naar de in-company mogelijkheden. Het programma wordt dan afgestemd op jullie leervragen. Mail naar info@decorporatie-academie.nl of bel: 0341-820 213.


Inschrijven

Trainingsagenda