Risico;risico;risico's;risicomanagement;risico management;elearning;e-learning;blended; De Corporatie Academie - Risicomanagement (e-learning & praktijk)
Vragen? Bel 0341-820213
E-learning
Risicomanagement
Home > Opleidingen > Financieel en administratief > Risicomanagement (e-learning & praktijk)

Risicomanagement (basis)

 

Met de cursus Risicomanagement maak je kennis met de basisvaardigheden van risicomanagement en leer je technieken om risico's te identificeren, te analyseren, te kwantificeren en te beheersen met behulp van de beproefde RISMAN­ methode.

 

Je hebt gekozen voor het complete cursuspakket Risicomanagement Basis, bestaande uit:

  1. Online training Risicomanagement Basis
  2. Workshop Risicomanagement

1. ONLINE CURSUS


De online training bestaat uit vijf interactieve cursusmodules:

  • Introductie
  • Stappen van een risicoanalyse
  • Technieken en middelen
  • Implementatie risicomanagement
  • Risicomanagement in de praktijk

Online Oefentoetsen

Na het afronden van de leermodules adviseren wij om je kennis te testen. Dat kun je met behulp van de oefentoetsen doen, die je zo vaak kunt maken als je wilt. Iedere toets omvat 20 vragen. Je dient minimaal 16 vragen goed te beantwoorden. Als je genoeg hebt geoefend, start je het theorie­examen.

 

Online Theorie­examen

Je kunt het theorie­examen maximaal 2 keer starten. Voor elk gestart examen heb je maximaal 20 minuten. Een examen bestaat uit 15 meerkeuzevragen. Om te slagen dien je 80% van de vragen (12 van de 15 vragen) goed te beantwoorden. Als je het examen niet in twee keer hebt behaald, kun je contact opnemen met info@decorporatie-academie.nl voor een extra poging.

 

Bewijs van deelname

Nadat je geslaagd bent voor je online theorie­examen krijg je de volgende dag in je profiel toegang tot het ''Bewijs van deelname''. Dit bewijs is geen certificaat. Het ''Bewijs van deelname'' is je toegangsbewijs voor de workshop. Je dient dit bewijs van deelname te printen, mee te nemen naar de workshop en aan de trainer te overhandigen.

 

Wij adviseren je met klem er voor te zorgen dat je minimaal 2 werkdagen voor de workshop het online examen hebt afgerond, zodat wij je nog kunnen helpen mocht je ineens problemen ondervinden met inloggen waardoor je het online examen niet kunt afronden en dan ook geen toegang krijgt tot je '''Bewijs van deelname''.

 

2. WORKSHOP


De cursus Risicomanagement Basis rond je af met de workshop, waarin je met de medecursisten samenwerkt aan het oplossen van risicomanagement vraagstukken.

 

Trainingsduur ca. 3 uur online theorie + 1 dagdeel workshop

 

Kosten € 800,00 exclusief BTW

 

Leren via internet

De online training volg je via internet, waar en wanneer het jou uitkomt. Je inloggegevens voor het leersysteem heb je in een aparte email ontvangen. Met je inloggegevens heb je toegang tot de interactieve leermodules, onbeperkt aantal oefentoetsen en het online theorie­examen.

 

Let op! De training bevat Flash items en is dus niet volledig te volgen op een iPad.

 

Legitimatiebewijs
Je dient een origineel en geldig legitimatiebewijs bij je te hebben en op verzoek aan de trainer te tonen. Wanneer je geen origineel en geldig legitimatiebewijs kunt tonen, heeft de trainer het recht om je de toegang tot de workshop te weigeren.


Inschrijven

Trainingsagenda