financien;Financien;financiën;Financiën;managers;niet-financiële;financieel;financiën voor niet-financiële managers;follow;follow-up;follow up;extra;verdieping; De Corporatie Academie - Follow-up Financiën voor niet-financiële managers (ook in Leerlijn Financiën menu 4)
Vragen? Bel 0341-820213
Follow up
Financiën voor niet- financiële managers
Home > Opleidingen > Financiën & Professioneel inkopen > Follow-up Financiën voor niet-financiële managers (ook in Leerlijn Financiën menu 4)

Follow-up: Financiën voor niet-financiële managers

 

Een veel gehoorde opmerking die ons de laatste tijd bereikt: wat verandert de financiële wereld toch in een hoog tempo en wat betekent dat nu eigenlijk voor mij en mijn corporatie. Of het nu lang of kort geleden is dat je een financiële training hebt gevolgd, het is zeker in deze tijd als manager zinvol je financiële kennis op peil te houden. Nieuwe vraagstukken dienen zich aan. Hoe gaat jouw corporatie daarmee om en wat betekent dat voor jou?

Om je kennis weer op te frissen organiseren we speciaal voor jou een follow-up die aansluit bij reeds eerder gevolgde financiële trainingen. Tijdens deze bijeenkomst zullen enkele interessante gastsprekers hun visie geven over de ontwikkelingen binnen de sociale huursector. Daarnaast is er alle ruimte om die onderwerpen nog eens aan de orde te stellen, waar jij behoefte aan hebt. Na afloop ben je weer helemaal up-to-date voor wat betreft jouw financiële kennis.

 

Voor wie?

De training is gericht op directie en management van woningcorporaties. Voor deelname aan deze opleiding ontvangen directeur-bestuurders en/of RvC leden 16 PE-studiepunten.

 

Programma:
  • actualiteiten en wat zijn de gevolgen voor mij en mijn corporatie;
  • toekomst van de sociale huursector;
  • WSW: sturen en faciliteren op kasstromen;
  • AW: toezicht en beoordelen;
  • fiscaliteiten en de gevolgen voor uw corporatie;
  • vermogensbeheer en treasury.
Resultaten:
  • inzicht in de actualiteiten en financiële gevolgen hiervan voor jouw corporatie;
  • inzicht in de financierbaarheid van jouw bedrijfsvoering;
  • inzicht in beleidsmatige en strategische ontwikkelingen voor jouw corporatie.

Duur: 5 dagdelen verdeeld over 2 dagen

 

Kosten € 975,- p.p. btw vrij (ex. € 288,- arrangementskosten en € 30,- materiaalkosten)

 

Voor meer informatie over deze opleiding kun je contact opnemen via 0341-820213 of via info@decorporatie-academie.nl


Inschrijven

Trainingsagenda