huurrecht;integraal;2-daagse;twee;twee daagse;2 daagse;2;huurrecht integraal;huurrecht integraal 2-daagse; De Corporatie Academie - Huurrecht Integraal 2-daagse
Vragen? Bel 0341-820213
Huurrecht Integraal 2-daagse
Home > Opleidingen > Huurrecht, wet- en regelgeving > Huurrecht Integraal 2-daagse

Huurrecht Integraal 2-daagse

 

Voor de start van de opleiding inventariseren wij de praktijkvragen bij de deelnemers. Deze vragen worden vervolgens tijdens de opleiding behandeld. De juridische informatie wordt op een praktijkgerichte wijze gegeven, afgewisseld met discussie. Je wordt gestimuleerd om actief mee te denken bij het beantwoorden van de vragen van de andere deelnemers.

Voor wie
Medewerkers met een zekere basiskennis van huurrecht of al enige ervaring met huurrecht hebben. Ook kan deze cursus worden gevolgd door medewerkers die behoefte aan een opfriscursus.

 

Programma

Deze integrale cursus behandelt alle onderwerpen op het gebied van de verhuur van woonruimte en gaat dieper in op onderwerpen uit het huurrecht dan de cursus 'Introductie Huurrecht'. Onderwerpen als huurbescherming , rechten en plichten van huurder en verhuurder, Besluit kleine herstellingen, overlast, medehuur worden vanuit de praktijk van de woningcorporatie besproken.


Resultaten

- heb je een integraal overzicht over de juridische regels rond de verhuur van woonruimte.
- kun je in de praktijk veel vragen van collega´s en klanten beantwoorden.
- weet je welke praktische en juridische stappen je in de praktijk kunt nemen bij huurrecht
kwesties.

 

Duur 2 dagen

 

Kosten € 1100,- p.p. vrij van btw (ex. € 50,- arrangementskosten)

 

Wij organiseren deze training op locatie bij woningcorporaties die lid van ons zijn. De volledige arrangementskosten worden teruggegeven aan de organiserende partij. Ben je geen lid van De Corporatie Academie, dan betaal je € 49,50 administratiekosten per dag.


Inschrijven

Trainingsagenda