Vragen? Bel 0341-820213
Bekwaam in 1 dag
Home > Opleidingen > Individuele trajecten en coaching > Bekwaam in 1 dag

Bekwaam in 1 dag

 

Training 

Bij Bekwaam in 1 dag gaan we een hele dag alleen met jou aan de slag. Je leert niet alleen de theorie, maar traint vooral de praktijk. Aan het einde van de dag begrijp je het niet alleen, maar kún je het ook. De training is helemaal op jouw persoonlijkheid en werksituatie afgestemd. Daarom hebben we vooraf telefonisch overleg over  jouw werk, de problemen die je tegenkomt en de dingen die je wilt leren.

 

Mogelijke thema's die behandeld kunnen worden zijn onder andere assertiviteit, communicatieve vaardigheden, presenteren, persoonlijke verkoop, resultaatgericht onderhandelen en timemanagement.
 

De training geven we in principe bij jou op het werk. Daarvoor dien je een kamer te reserveren waar we ongestoord aan de slag kunnen. — Lukt dat niet, dan kunnen we uiteraard ook een andere locatie afspreken. Wij werken in heel Nederland.

 

Doelgroep

Bekwaam In Een Dag.nl is speciaal ontwikkeld voor mensen die snel en gegarandeerd één of meerdere vaardigheden willen aanleren. Onze maatwerk trainingen zijn Assertiviteit, Communicatieve Vaardigheden, Persoonlijke Verkoop, Timemanagement, Onderhandelen en Presenteren.

 

Duur 1 dag, in onderling overleg in te plannen op jouw werkplek

 

Kosten € 1.295,- exclusief BTW.

 

Voor meer informatie over deze opleiding kun je contact opnemen via 0341-820213 of via info@decorporatie-academie.nl

 

Programma

Bij Bekwaam in 1 dag krijg je een volle dag 1-op-1 training, helemaal op maat voor jouw karakter en werksituatie.

 

Inschrijven

Via de knop inschrijven meld je je aan voor deze training, je schrijft je in voor de wachtlijst. Corporatie Opleidingen zorgt ervoor dat de trainer op de hoogte wordt gesteld en de trainer neemt snel contact met je op om een datum in overleg vast te leggen.

 

Resultaten

Na afloop krijg je:

- jouw persoonlijke trainingsmap met een informatief naslagwerk

- een serie e-mailings die je helpt om je vaardigheden in te slijpen

- een jaar lang ondersteuning per e-mail of telefoon wanneer je nog vragen hebt

- een certificaat van deelname

 

Als je aan het eind van de dag niet tevreden bent over het resultaat, doen we de hele training opnieuw, met een nieuwe trainer. Helemaal gratis!


Inschrijven

Trainingsagenda