Vragen? Bel 0341-820213
Coach Annet van Laar
Home > Opleidingen > Individuele trajecten en coaching > Coach Annet van Laar

Coach Annet van Laar

 

Ik ben Annet van Laar (1957) en werk als trainer en coach vanuit mijn eigen bureau in Utrecht. Ik werk veelal met leidinggevenden, managers en professionals. Als psycholoog NIP handel ik bij al mijn werkzaamheden conform de beroepsethiek voor psychologen. Mijn eigen coachingplek is op een prachtige plek op het water, aan de rand van Utrecht. Ik heb 30 jaar ervaring in het geven van training, Post-Doctorale scholing, teambuilding, supervisie, intervisie en coaching. Ik leid trainers, coaches en psychologen op in mijn expertise in ’verbaal en non-verbaal sterk’ Waar: In het bedrijfsleven, Post-doctoraal onderwijs, Buitenlandse Zaken, Gemeentelijke Overheid, Onderwijsontwikkeling en advies (CPS) en het Dijkzigt Ziekenhuis Opleidingen: GZ-Psychologie en LWP-Psychologie (Rijks Universiteit, Utrecht) Internationaal gecertificeerd NLP en Communcatie traning (NTI-NLP). Systemisch Werken (Phoenix Opleidingen) Trainer Creatiespiraal (Knoope) Chi Gong (Hawaii – Master Luke Chan)

 

Tarief: € 170,- per uur.

 

Programma
Ik richt mij op wat mensen, teams en organisaties in beweging brengt. Daarbij focus ik me op het versterken van het gehele potentieel van kwaliteiten. Hoe een mens of een organisatie zijn potentieel aanwendt, zie je weerspiegeld in zowel zijn interne communicatie als zijn externe communicatie.

De thema’s waar ik vooral mee werk in training en coaching zijn: Authentiek Leiderschap Congruente keuzes maken in je loopbaan. Ontwikkelen van assertiviteit, authenticiteit en autonomie.

Bevlogen en resultaatgericht: bezield en zakelijk Verbaal en non-verbaal sterk Met vakkundigheid en plezier kijk ik naar congruentie in de verbale en non-verbale communicatie: welke acties en welk gedrag geven je energie en welke kosten energie? Dit werkt snel, to the point, verhelderend en transparant: ieder heeft ‘blinde vlekken’ en je wordt direct aangesproken op zowel je kwaliteiten als je uitdagingen. Kortom, op het vermogen een authentieke respons te geven op steeds wisselende omstandigheden. Leren vertrouwen op de eigen-wijsheid is een facet in al mijn begeleidingsvormen. Congruentie in denken, voelen en handelen is een andere rode draad in het werken met mensen en organisaties: harmonie in denken, voelen en handelen genereert duidelijkheid, vertrouwen en kracht.

 

Voor meer informatie over deze coach kun je contact opnemen via 0341-820213 of via info@decorporatie-academie.nl


Inschrijven

Trainingsagenda