Vragen? Bel 0341-820213
Coach Etienne Roelofsma
Home > Opleidingen > Individuele trajecten en coaching > Coach Etienne Roelofsma

Coach Etienne Roelofsma

 

Mijn naam is Etienne Roelofsma (1961). Ik werk vanuit mijn bedrijf All-in training (www.all-intraining.com) in Breda.

Ik werk vanuit mijn locatie te Breda Prinsenbeek direct aan de A-16 en bij Station Breda Prinsenbeek, en daarnaast op locatie in Brabant, Zeeland, Limburg, Gelderland, Noord en Zuid Holland en Utrecht. Overige provincies in overleg.

 

De reiskosten afhankelijk van locatie/ frequentie €0.35 per km. Het tarief is €300,- per coachingsessie.

 

Etiënne is de initatief nemer van All-intraining. Hij volgde de hbo opleiding pedagogiek/didactiek in Tilburg en heeft ruim vijftien jaar ervaring binnen de detailhandel in diverse managementfuncties. Voor Inter IKEA Systems heeft hij internationaal als trainingsmanager programma`s ontwikkeld en verzorgd, onder meer op het gebied van leidinggeven, klantgerichtheid en retailconcepts. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring in het opleiden en begeleiden van managers, managementteams en individuele medewerkers.

 

Programma
Coaching vindt plaats 1 op 1 na een intake met telefonische en e-mail ondersteuning, de werkwijze stemmen we af op de behoefte van de gecoachte Een coachingstraject begint met een intake gesprek van maximaal 1,5 uur.

Tijdens dit intake gesprek is er ruimte voor kennismaking en wordt gesproken over die gebieden in het leven/werk waar een coachkandidaat zaken wil veranderen. De belangrijkste doelstelling van een eerste gesprek is vast te stellen of er een basis is voor samenwerking tussen de coach en de mogelijke coachkandidaat. Daarbij zal een overeenkomst met een of meerdere leerdoel(en) worden vastgesteld als uitgangspunt voor het traject. Vervolgens gaat het coachtraject van start, waarbij de coach zich richt op in beweging zetten van een coachkandidaat bij het bereiken van zijn of haar doelen. Veelal vinden er gedurende een langere periode `live` vervolggesprekken plaats of vindt coaching plaats via de telefoon of e-mail. Afhankelijk van het/de leerdoel(en) kan gekozen worden voor een kortere (3 maanden) of langere periode (jaar of langer).

Coaching wordt steeds belangrijker in werksituaties. Het is eigenlijk een vorm van individuele training en dé manier om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Onder begeleiding van een deskundige coach worden - op basis van vertrouwen en wederzijds respect - praktijksituaties gesimuleerd en geanalyseerd. Coaching is uiteraard geen wondermiddel. De deelnemer moet zelf actief aan de slag in de eigen werksituatie. De coach helpt bij het versterken van de aanwezige competenties.

 

Voor meer informatie over deze coach kun je contact opnemen via 0341-820213 of via info@decorporatie-academie.nl


Inschrijven

Trainingsagenda