Vragen? Bel 0341-820213
600 kg reflectie
Home > Opleidingen > Management en leidinggeven > 600 kg reflectie
600 kg reflectie


Voor wie een glasheldere spiegel zoekt voor het eigen leiderschapsgedrag is dit eendaagse programma de uitkomst! Je krijgt inzicht in het effect van je leiderschapsgedrag met behulp van een bijzondere leermeester: het paard!

Resultaat
Inzicht in het effect van je leiderschapsgedrag op de omgeving door een ervaring om nooit te vergeten...

Doelgroep
(Team)leiders die willen ervaren hoe hun leiderschapsgedrag overkomt op de omgeving.

Werkwijze
Ervarend leren in kleine groepen (max. 5 deelnemers) op een buitenlocatie

Programma en aanpak
Na de kennismaking worden individuele leervragen geïnventariseerd. Vervolgens vindt onder deskundige begeleiding per persoon een ervaringssessie plaats 'in de bak'. In contact met het paard ervaar je wat het effect is van jouw natuurlijke leiderschapsgedrag op de omgeving.Na reflectie op deze eerste ronde, is er tijdens de tweede ronde gelegenheid met je gedrag te experimenteren en daarmee de effectiviteit van je leiderschapsgedrag te vergroten.Na afloop delen we onder het genot van een drankje en een hapje de belangrijkste ervaringen met elkaar.


Belangrijk: dit programma vindt plaats op een buitenlocatie. Er wordt gewerkt met paarden die uiterst sensitief zijn. In tegenstelling tot veel manegepaarden leven zij in een kudde 24 uur per dag buiten. Het programma vraagt van deelnemers dat zij bereid zijn zich aan te passen aan de (weers)omstandigheden en hun kleding hierop afstemmen. Na afloop ontvangt elke deelnemer een blijvende herinnering aan deze speciale dag.

 

 Kosten: € 525,- per persoon

Duur: 1 dag

In-company of teamuitje?
Wil je deze workshop met je hele team volgen of inzetten als teamuitje? Neem contact op voor de mogelijkheden via info@decorporatie-academie.nl of 0341-820 213.


Inschrijven

Trainingsagenda