van monoloog naar dialoog; Van monoloog naar dialoog; monoloog;dialoog;monoloog naar dialoog; De Corporatie Academie - Van monoloog naar dialoog
Vragen? Bel 0341-820213
Van monoloog naar dialoog
Home > Opleidingen > Management en leidinggeven > Van monoloog naar dialoog

Van monoloog naar dialoog

Om je medewerkers te helpen hun toegevoegde waarde te behouden is het noodzakelijk hen te stimuleren in de ontwikkeling van hun kennis en vaardigheden. Vaak is het lastig daar de juiste aanknopingspunten voor te vinden. Waar lopen je medewerkers zoal tegenaan? Wat vinden ze leuk en wat niet en waar willen ze naartoe? Tijdens deze training ervaar je hoe je samen invulling kunt geven aan concrete ‘ontwikkelplannen’ door praktische tips en voorbeelden. Met deze training wordt het thema ontwikkeling en functioneren een concreet en effectief onderdeel van management.
Resultaten: wat levert deze training op?
  • Je leert hoe je met je medewerkers in gesprek gaat over ontwikkeling en functioneren.
  • Je leert hoe je naar medewerkers moet luisteren om erachter te komen wat hen beweegt
  • Je weet de juiste vragen te stellen waardoor je medewerkers zich tijdens een gesprek op hun gemak voelen
  • Je leert hoe je medewerkers op een neutrale manier kan aanspreken
Voor wie?
Deze training is uitermate geschikt voor leidinggevenden die willen dat het thema ontwikkelen en functioneren een concreet en effectief onderdeel van hun werk wordt.
Werkwijze
We vinden het belangrijk dat leren ‘leuk’ is en direct toepasbaar in de praktijk. Dat betekent dat we werken met ervaringen vanuit de praktijk en met kleine groepen.
Voorbereiding en e-coachingsopdrachten
De voorbereidingsopdracht voorafgaand aan de training geeft je de mogelijkheid je eigen leerwensen te formuleren. Die wensen nemen onze trainers mee in hun voorbereiding om de training zoveel mogelijk op je persoonlijke leerdoelen te laten aansluiten. De voorbereidingsopdracht duurt ongeveer 20 minuten.
Een trainingsdag sluit je af met het formuleren van drie persoonlijke actiepunten: wat ga jij doen met wat je deze dag hebt geleerd? In de eerste maand na de training ontvang je van ons iedere week een korte en prikkelende e-coachingsopdracht. Daarna ontvang je maandelijks een opdracht, zodat je continu werkt aan je persoonlijke actieplan.
Eigen leeromgeving
Zodra je je hebt ingeschreven voor een training krijg je toegang tot je eigen digitale omgeving. Hier kun je al je persoonlijke documenten plaatsen zoals je actieplan, persoonlijke aantekeningen en certificaten. Je krijgt toegang tot de mediatheek met leerzame en leuke filmpjes. Ook krijg je toegang tot de bibliotheek met hand-outs van de trainingen, boekentips en interessante artikelen.
Trainingsduur
1 trainingsdag, inclusief voorbereidingsopdracht en 3 maanden e-coaching na afloop.

Kosten per persoon: € 750,00 vrij  van BTW

 

Ben je geen lid van De Corporatie Academie, dan betaal je € 49,50 administratiekosten per dag.

 

Voor meer informatie over deze opleiding kun je contact opnemen via 0341-820213 of via info@decorporatie-academie.nl


Inschrijven

Trainingsagenda