Zet je talenten goed in;talent;talenten;zet je talenten in;zet je talenten goed in;MBTI;mbti; De Corporatie Academie - Zet je talenten goed in - MBTI
Vragen? Bel 0341-820213
Zet je talenten goed in
MBTI
Home > Opleidingen > Management en leidinggeven > Zet je talenten goed in - MBTI

Zet je talenten goed in - MBTI

 

Wij geloven dat iedereen over unieke kwaliteiten en talenten beschikt. Een werknemer biedt toegevoegde waarde binnen een bedrijf als hij de kans krijgt die kwaliteiten en talenten optimaal te benutten. Hoe zet je die kwaliteiten effectief in en hoe vergroot je die toegevoegde waarde? Dit zijn vragen waar je als manager steeds meer mee geconfronteerd wordt. Haal meer uit je medewerkers door meer begrip en inzicht te krijgen in de aanwezige talenten. De Myer Briggs Type Indicator (MBTI) is een internationaal veelgebruikt HR instrument dat we hierbij gebruiken.
Resultaten: wat levert deze training op?
  • Je krijgt zicht op de individuele talenten binnen je team.
  • Je leert wat de juiste samenstelling van een team is passend bij de doelstellingen
  • Je leert de samenwerking binnen een team door praktische toepassing van MBTI te optimaliseren

Voor wie?
Deze training is uitermate geschikt voor leidinggevenden die snel talenten willen herkennen om mensen vanuit hun talent te kunnen laten werken.
Werkwijze
We vinden het belangrijk dat leren ‘leuk’ is en direct toepasbaar in de praktijk. Dat betekent dat we werken met ervaringen vanuit de praktijk en met kleine groepen.
Voorbereiding en e-coachingsopdrachten
De voorbereidingsopdracht voorafgaand aan de training geeft je de mogelijkheid je eigen leerwensen te formuleren. Die wensen nemen onze trainers mee in hun voorbereiding om de training zoveel mogelijk op je persoonlijke leerdoelen te laten aansluiten. De voorbereidingsopdracht duurt ongeveer 20 minuten.
Een trainingsdag sluit je af met het formuleren van drie persoonlijke actiepunten: wat ga jij doen met wat je deze dag hebt geleerd? In de eerste maand na de training ontvang je van ons iedere week een korte en prikkelende e-coachingsopdracht. Daarna ontvang je maandelijks een opdracht, zodat je continu werkt aan je persoonlijke actieplan.
Eigen leeromgeving
Zodra je je hebt ingeschreven voor een training krijg je toegang tot je eigen digitale omgeving. Hier kun je al je persoonlijke documenten plaatsen zoals je actieplan, persoonlijke aantekeningen en certificaten. Je krijgt toegang tot de mediatheek met leerzame en leuke filmpjes. Ook krijg je toegang tot de bibliotheek met handouts van de trainingen, boekentips en interessante artikelen.
Trainingsduur
1 trainingsdag, inclusief voorbereidingsopdracht en 3 maanden e-coaching na afloop.

Kosten per persoon: € 375,00 vrij  van BTW

 

Ben je geen lid van De Corporatie Academie, dan betaal je € 49,50 administratiekosten per dag.

 

Voor meer informatie over deze opleiding kun je contact opnemen via 0341-820213 of via info@decorporatie-academie.nl


Inschrijven

Trainingsagenda