how do you call;how do you call a swaenhals in englisch;swaenhals;englisch;technisch engels;engels; De Corporatie Academie - How do you call a swaenhals in English?
Vragen? Bel 0341-820213
Technisch Engels
How do you call a swaenhals in English
Home > Opleidingen > Mondelinge communicatie > How do you call a swaenhals in English?

How do you call a swaenhals in English?

 

Je voert vanuit je functie gesprekken in het Engels. Je wilt je woordenschat hiervoor graag uitbreiden en deze gesprekken met meer zelfvertrouwen en plezier voeren. Voor medewerkers van corporaties die gesprekken voeren met Engels sprekende huurders en die een basiskennis hebben van het Engels.

 

Werkwijze

Je bent tijdens de cursus actief bezig met het Engels. Je leert die woorden die je nodig hebt door opzoeken, lezen en schrijven. Je leert vooral door te doen: je oefent veel situaties uit de praktijk, zodat je aan het eind van de cursus makkelijker en met meer plezier een effectief gesprek in het Engels kan voeren.

 

Programma

De onderwerpen die behandeld worden, zijn: reparatieverzoeken, intakegesprekken, afspraken maken en doorgeven van informatie. Ook leer je hoe je een telefoongesprek in het Engels voert en wordt er geoefend in situaties waarin overtuigingskracht nodig is.

 

Resultaten

Na afloop van deze training:

  • Is je woordenschat vergroot
  • Voer je met meer plezier & zelfvertrouwen gesprekken in het Engels.

Duur 2 dagen

 

Kosten € 825,- p.p. vrijgesteld van btw (ex. € 50,- arrangementskosten)

 

Wij organiseren deze training op locatie bij woningcorporaties die lid van ons zijn. De volledige arrangementskosten worden teruggegeven aan de organiserende partij. Ben je geen lid van De Corporatie Academie, dan betaal je € 49,50 administratiekosten per dag.


Inschrijven

Trainingsagenda