Presenteren vanuit zelfvertrouwen;presenteren;zelfvertrouwen;zelfverzekerd;zelfverzekerd presenteren;zeker van jezelf;presentatie; De Corporatie Academie - Presenteren vanuit zelfvertrouwen
Vragen? Bel 0341-820213
Presenteren vanuit zelfvertrouwen
Home > Opleidingen > Mondelinge communicatie > Presenteren vanuit zelfvertrouwen

Presenteren vanuit zelfvertrouwen

 

Tijdens deze training leer op dynamische en interactieve wijze om te presenteren vanuit zelfvertrouwen. Het motto hierbij is leren door te doen. De training start met een korte uitleg, waarna je gelijk zelf gaat ontdekken en ervaren. Je leert de do's en don'ts, je leert improviseren en je stem goed gebruiken. Je ontwikkelt zelfvertrouwen, vooral door veel te oefenen. In een kleine groep, veilig en stap voor stap. Vele kleine stappen op een dag. Zo bouwen we in twee dagen samen aan een grote stap.


Programma

Dag 1: Rust & voorbereiding
Werken aan rust in jezelf en in jouw presentatie. Het veilig en vertrouwd maken voor jezelf en voor je publiek. In de loop van de ochtend starten we met kleine presentaties vanuit eigen kwaliteit, met jouw stem, jouw lichaamstaal en jouw kennis en wijsheid. Je zelf goed horen, dan hoort de zaal je ook goed. Zonder PowerPoint, want als je het zonder kunt, dan kun je het ook mét. Ook leer je meteen hoe je een presentatie efficiënt en effectief voorbereidt.

Dag 2: Beweging & samenwerken met je publiek
Werken aan beweging in jouw presentatie, want uiteindelijk wil je jouw toehoorders ergens naar toe brengen. Samen op reis, samen in beweging komen.Praktische zaken als houding, lopen, rust, lichaamstaal, ademhaling, stemgebruik en presentatieopbouw worden uitgebreid geoefend. Je ontwikkelt vrijheid op een podium. En je leert effectieve ruimtelijke presentatietechnieken.


De middag richt zich op samenwerken met jouw publiek, want goed presenteren is samenwerken. We oefenen onder andere praktijksituaties als iemand voorstellen, een duo-presentatie en uiteraard alle vormen van interactie met de zaal.

Werkwijze
Door de speelse oefeningen, afgewisseld met gesprekken hierover, ontwikkel je nieuwe inzichten over communicatie en leer je spelenderwijs presenteren vanuit zelfvertrouwen.Tijdens de training is er alle ruimte voor interactie, evaluaties en aan de hand hiervan maatwerk. Tussen de trainingsdagen krijg je circa twee uur huiswerk. Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Vergeet niet een jas mee te nemen naar de training.

Trainingslocatie
De training wordt verzorgd in de Ritmeesterfabriek in Veenendaal. Bij je inschrijvingsbevestiging ontvang je in de bijlage een routebeschrijving naar de trainingslocatie.

 

Contact met trainer
Kun je de weg niet vinden of wil je om welke reden dan ook contact opnemen met de trainer? Zijn telefoonnummer vind je in het document van de routebeschrijving die je als bijlage bij je inschrijvingsbevestiging ontvangt.

 

Resultaten

  • Zekerheid over hoe het moet, presenteren.
  • Ervaring, in een veilige omgeving.
  • Uitgebreide feedback over uw presenteren.
  • Inzicht in de succesfactoren van presenteren.
  • Meer plezier in presenteren.
  • Een kist vol presentatievaardigheden.
  • Meer zelfvertrouwen.
  • Ervaring met improviseren.
  • Plezier en gevoel voor uw klank.
  • Ervaring met verschillende presentatietechnieken.

Duur 2 dagen

Kosten € 760,00 per persoon (ex. btw)

 

Voor meer informatie over deze opleiding kun je contact opnemen via 0341-820213 of via info@decorporatie-academie.nl


Inschrijven

Trainingsagenda