1 op 1;1-op-1;een op een;individueel;timemanagement;1 op 1 timemanagement;time management;tijd; De Corporatie Academie - 1 op 1 Timemanagement
Vragen? Bel 0341-820213
1 op 1
Timemanagement
Home > Opleidingen > Persoonlijke ontwikkeling > 1 op 1 Timemanagement

1 op 1 Timemanagement

 

Timemanagement op maat! 100% persoonlijke aandacht op een unieke manier.

 

Wil jij effectiever werken vanuit je eigen kwaliteiten en kracht? Heb je een nieuwe functie of je taakverdeling verandert en ben je het overzicht kwijt? Samen met de trainer ga je werken aan oplossingen voor jouw dilemma's en knelpunten. Daarmee komt altijd antwoord op de vraag: "hoe doe ik het nu in mijn eigen werk?" Een unieke combinatie van aandacht voor jouw persoonlijke eigenschappen en de bewezen timemanagement methodes!

 

Resultaat

Na het volgen van deze training:
  • hanteer je je agenda en mail slimmer voor meer rust en overzicht
  • zet je taken en verantwoordelijkheden om naar concrete acties en afspraken
  • kun je reële planningen opstellen, van 1-minuut-taken tot grote projecten
  • hou je zelf de regie in onderbrekingen van mail, telefoon of collega's
  • zeg je anders 'nee', zodat jij lekker kunt doorwerken
  • weet je grenzen te stellen
  • communiceer je duidelijk
  • pak je zelf de regie

 

Doelgroep

Wordt jij weleens gek van de waan van de dag? Wil je begrijpen waarom het jou niet lukt om alles voor elkaar te krijgen? Dan is deze training geschikt voor jou!
Eigenlijk is deze training geschikt voor iedereen, want iedereen die werkt loopt weleens tegen grenzen aan. 
Volg je deze training samen met teamgenoten? Dan zal het effect nóg groter zijn! Naast het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit werk je samen met je teamgenoten aan onderlinge communicatie, grenzen stellen en groepsgedrag.

 

Werkwijze

Deze training on the job zorgt ervoor dat je direct in jouw werk tot meer effectiviteit, overzicht en rust komt.
Persoonlijke aandacht kan alleen in kleine groepen en tijdens 1 op 1 coaching. Daarom combineren we het voor jou en krijg je een 3-uur durende workshop (5 deelnemers per groep) en 1 op 1 coaching on the job. Een kort en krachtig trainingsprogramma met alle ruimte voor jouw vragen aan onze expert.

 

Programma

Workshop
Het programma start met een inspirerende workshop. Een interactieve ochtend of middag waarin je aan de slag gaat met de factoren die van invloed zijn op je werk.


In het eerste deel kijken we naar het gedrag van mensen, het herkennen van valkuilen bij jezelf en patronen in relatie tot collega's. Timemanagement is een manier van denken over alles wat op je af komt. Je leert dit effectief in te zetten.


In het tweede deel (tools & vaardigheden) gaan we aan de slag met de bewezen methodes waarmee je effectief je tijd indeelt en grip krijgt op je werk en de diversiteit van taken. Je gaat tijdens de workshop actief aan het werk met je eigen agenda en e-mail.


1 op 1 training
Na drie tot vier weken krijg je een individuele training van 1,5 uur. 100% persoonlijke aandacht! Samen met de trainer ga je dieper in op de stressfactoren, jouw kracht en kwaliteiten. Je krijgt aanwijzingen hoe je belemmerende factoren ombuigt naar meer grip en overzicht op het werk. Je zal zien dat je weer invloed hebt op je eigen effectiviteit en kwaliteit van werk. De expert kijkt met je mee in het uitvoeren en inrichten van je agenda, e-mail en taken. Je krijgt motivatie en bijsturing.

 

LET OP: Omdat je met je eigen agenda en e-mail aan het werk gaat is het noodzakelijk dat je een laptop meeneemt waarop je kunt inloggen in jouw werkomgeving.

 

Extra

Deze training heeft een extra borging: de trainer kan de resultaten bespreken met je leidinggevende. Dit zorgt voor een win-win situatie voor zowel jou als je leidinggevende! Voor jou is het de borging van je verbeterpunten; je leidinggevende kan nog adequater aansturen. Meer informatie over bijvoorbeeld de kosten hiervan kun je opvragen tijdens de training of vooraf bij De Corporatie Academie.

 

Ivestering € 550,-, exclusief BTW + € 15,- arrangementskosten

 

Duur een 3-uur durende workshop + 1,5 uur 1 op 1 coaching

 


Inschrijven

Trainingsagenda