eq;EQ;paardenspiegel;EQ en paardenspiegel;paard;paarden;paardentraining;paard en training; De Corporatie Academie - EQ en Paardenspiegel
Vragen? Bel 0341-820213
EQ en Paardenspiegel
Home > Opleidingen > Persoonlijke ontwikkeling > EQ en Paardenspiegel

EQ en Paardenspiegel

Ontwikkelen van emotionele competenties.

 

Training
Deze korte intensieve training geeft een impuls aan je eigen loopbaanontwikkeling. Je krijgt met behulp van de BarOn EQ-meting inzicht in de mogelijkheden die je hebt om met jezelf en de (werk)omgeving om te gaan en je eigen energie effectief te verdelen. De training heeft een ruime theoretische achtergrond, maar wordt d.m.v. concrete handvatten pragmatisch neergezet.

 

Duur 2 dagen

Kosten per persoon € 1450,- inclusief BTW.

 

Voor meer informatie over deze opleiding kun je contact opnemen via 0341-820213 of via info@decorporatie-academie.nl

 

Programma
  • Intakegesprek van 1,5 uur (wordt nader afgestemd)
  • Invullen EQ test- 40 minuten
  • 2 trainingsdagen (waarvan 1 op een buitenlocatie)
  • Individueel coachgesprek na afloop van de  trainingsdagen

Dag 1- Introductie en kennismaking


Kennismaking en introductie van het programma,  maken van afspraken,  terugkoppeling van EQ –resultaten en bespreken persoonlijke (loopbaan)doelstellingen.

 

Dag 2 – Workshop ‘Paardenspiegel’


Op dag 2 werken deelnemers gericht een persoonlijk thema uit. De ervaring staat centraal: het paard als bijzonder leermeester spiegelt het gedrag van deelnemers. Persoonlijke vraagstukken die zich vrijwel direct aandienen, komen altijd overeen met vraagstukken uit de eigen situatie, in het werk of privé. De EQ -meting is tijdens de workshop een concreet handvat om zaken (soms net iets) anders aan te pakken.

 

Resultaat

 

Door het behouden of (terug)vinden van de balans tussen zichzelf en de omgeving zijn deelnemers in staat hun dagelijkse werkzaamheden met meer vertrouwen en inspiratie te verrichten.


Inschrijven

Trainingsagenda