humor;workshop;humorworkshop;humor workshop;lachen;Humor;humorstijl;zelfspot;woordhumor; De Corporatie Academie - Humor Workshop
Vragen? Bel 0341-820213
Humor Workshop
Home > Opleidingen > Persoonlijke ontwikkeling > Humor Workshop

Humor Workshop

Humor houdt je in balans en is een belangrijke kwaliteit op de werkvloer. Humor maakt het leven licht en leuk, verzacht leed, vermindert spanningen in teams, is een contactmaker, een sociaal smeermiddel en bovendien ontzettend gezond omdat het je helpt te relativeren in stresssituaties. Daarnaast vergroot je met humor jouw werkplezier en dat van jouw collega’s. Ieder mens heeft humor, niet alleen de grappenmakers. Als je de humor van een situatie kunt inzien, ben je in staat om boven het alledaagse uit te stijgen. Het is dan ook gebleken dat organisaties waar mensen met plezier werken het meest succesvol zijn. In deze workshop ontdek je hoe je humor een grotere plek kunt geven in je werkleven.

 

Aanpak

In deze workshop ontdek je je eigen voorkeur humorstijl (zoals zelfspot, woordhumor, absurdisme, etc) en hoe je deze nog meer kunt inzetten in je werk: bijvoorbeeld om je creativiteit te vergroten, om de communicatie met anderen te verbeteren of om jou te helpen relativeren en beter om te gaan met stress. Je ontdekt ook de wetenschappelijke theorie achter humor: wat maakt iets humoristisch? Samen met collega’s bedenk je hoe jullie het werk met meer plezier kunnen benaderen en hoe je jouw humorstijl nog meer kunt inzetten in de dagelijkse praktijk. Er wordt gebruik gemaakt van filmpjes en cartoons en er worden veel opdrachten en spellen gedaan om elkaar beter te leren kennen en elkaars humoristische kant te ontdekken. Een leuke en leerzame workshop waarin veel wordt gelachen.

 

Voor wie?

Je bent benieuwd naar jouw voorkeur humorstijl en wilt humor meer gaan gebruiken in je werk om jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Resultaat

• Je hebt collega’s op een leuke manier beter leren kennen

• Je kent de kracht en de werking van humor

• Je kent  je eigen humorstijl en hebt tips gekregen om je gevoel voor humor te vergroten

• Je voelt je meer verantwoordelijk voor je eigen werkplezier

• Je hebt met humor naar je eigen werk gekeken

• Je hebt een leuke, verrassende en energieke workshop meegemaakt

 

Duur 3 uur

 

Kosten per persoon € 250,- (ex. € 10,- arrangementskosten)

 

Wij organiseren deze training op locatie bij woningcorporaties die lid van ons zijn. De volledige arrangementskosten worden teruggegeven aan de organiserende partij. Ben je geen lid van De Corporatie Academie, dan betaal je € 49,50 administratiekosten per dag.


Inschrijven

Trainingsagenda