kansen;kans;kansgericht denken;kansgericht denken voor zeer ervaren mensen;ervaren;ervaren mensen;50+;50+er;vijftig plusser;50 plusser; De Corporatie Academie - Kansgericht denken voor zeer ervaren mensen
Vragen? Bel 0341-820213
Kansgericht denken
Home > Opleidingen > Persoonlijke ontwikkeling > Kansgericht denken voor zeer ervaren mensen

Kansgericht denken voor zeer ervaren mensen

 

50+ers hebben een schat aan levens- en werkervaring! Dat weet je zelf... maar weet je omgeving dat ook? Of misschien twijfel je zelf ook wel eens of al die ervaring nog van waarde is? Dan is deze workshop voor jou een mooie gelegenheid om kennis te maken met kansgericht denken. Tijdens deze actieve en positieve workshop gebruiken we het kansgericht denken om de toegevoegde waarde en mogelijkheden van 50+ers in kaart te brengen.

 

Op een energieke en inspirerende wijze gaan we aan de slag met het kansgericht denken. Samen brengen we in kaart wat de waarde is van 50+ers en onderzoeken we de mogelijkheden om die meer zichtbaar te maken. We maken gebruik van alle kennis en ervaring die al bij jullie aanwezig is en verbinden die met het kansgericht denken. Dat levert een grote hoeveelheid ideeën en tips op.

Na deze workshop:

  • Weet je wat kansgericht denken is;
  • Heb je praktische ervaring opgedaan met ‘kansgericht denken’
  • Ken je de kwaliteiten en toegevoegde waarde van 50+ers;
  • Heb je heel veel ideeën om je kwaliteiten zichtbaar te maken.

Duur 4 uur

Kosten € 250,- p.p. vrijgesteld van btw. (ex. € 10,- arrangementskosten)

 

Wij organiseren deze training op locatie bij woningcorporaties die lid van ons zijn. De volledige arrangementskosten worden teruggegeven aan de organiserende partij. Ben je geen lid van De Corporatie Academie, dan betaal je € 49,50 administratiekosten per dag.


Inschrijven

Trainingsagenda