Vragen? Bel 0341-820213
Persoonlijk leiderschap
Home > Opleidingen > Persoonlijke ontwikkeling > Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap

 

Training

Persoonlijk leiderschap is de bekwaamheid  jezelf richting te geven in leven en werk. Durven handelen en besluiten nemen vanuit jezelf.  In deze training ontdek je  wat jouw persoonlijke kompas is en wat je drijfveren en overtuigingen zijn. Je leert hoe je je persoonlijke kracht in werksituaties effectief  kunt inzetten.

 

Duur 3 dagen

Kosten per persoon € 1450,- exclusief BTW.

 

Niet Corporatie Academie deelnemers betalen arrangementskosten à € 49,50 per dag.

 

Voor meer informatie over deze opleiding kun je contact opnemen via 0341-820213 of via info@decorporatie-academie.nl

 

Programma

  • Intakegesprek van 1,5 uur (wordt nader afgestemd)
  • 3 trainingsdagen (waarvan 1 op een buitenlocatie)
  • Tussentijds coachgesprek

Dag 1 - Kennismaking en introductie


Kennismaking en introductie van het programma. Naar aanleiding van een opdracht die deelnemers voorafgaand aan dag 1 maken,  delen zij  met elkaar hun levens- en loopbaan verhaal.  Dit verhaal  gaat over hoe zij op weg zijn en welke richting zij uit willen.

 

Dag 2 – ‘Verbinden met de bron’

Tijdens een wandeling (die gebaseerd is op ‘Theory U’ van Otto Scharmer)  is de kernvraag: Hoe kan ik als persoon een volstrekt eigen bijdrage leveren aan mijn omgeving, die tegelijkertijd aansluit bij wat de omgeving echt nodig heeft?


Met de opbrengst van deze dag gaan deelnemers tussentijds  in hun (werk)omgeving aan de slag.

 

Dag 3 – ‘ Eigen regie’


Tijdens  dag 3 delen deelnemers  met elkaar wat zij naar aanleiding van dag 2  gecreëerd hebben en/of aan acties hebben uitgezet  in hun omgeving. Ieder kiest hiervoor een eigen vorm. De groep vormt de spiegel  voor de resultaten  en is middel tot reflectie.

 

Resultaat

 

Je  krijgt inzicht in jezelf en je persoonlijke drijfveren om van daaruit een effectieve bijdrage aan je werkomgeving  te leveren. We maken in het programma gebruik van digitale leeromgeving. Hierop kun je een portfolio bijhouden, waarin je bijhoudt wat je leert en ervaart. Daarnaast kun je hierop interessante achtergrond informatie over persoonlijk leiderschap vinden in de vorm van filmpjes, artikelen en ervaringen.


Inschrijven

Trainingsagenda