druk van de ketel;druk;ketel;stress;werkstress;stress is fijn;timemanagement;werkstress;de baas;je werkstress de baas; De Corporatie Academie - Je werkstress de baas
Vragen? Bel 0341-820213
Je werkstress de baas
Home > Opleidingen > Persoonlijke ontwikkeling > Je werkstress de baas

Je werkstress de baas

De druk van de ketel!

 

Eén op de zeven werknemers in Nederland heeft last van burn-out klachten. Uitval door werkstress is beroepsziekte nummer een. Toch kun je er meer aan doen dan je denkt. In de workshop “Je werkstress de baas” leer je hoe je weer in een positieve werkflow komt.

 

Inhoud van deze training:

Inzicht in je valkuilen en handvatten om hiermee om te gaan. Handige tips & trucs. Een simpele en praktische timemanagement-methode om je workload te structureren.


Je leert hoe een programma zoals Outlook voor je kan werken zodat je zelf een leeg hoofd houdt. Je krijgt handige tips & trucs en een simpele maar effectieve timemanagement methode. Je kunt je laptop direct inrichten zodat je de volgende werkdag gelijk aan de slag kunt met de je nieuwe werkwijze. Daarnaast gaan we samen aan de slag om jouw grootste stressbronnen te vinden. Je weet na de e-learning welk stresstype je bent. Dat kan je helpen om beter om te leren gaan met je stress. Je krijgt hier een handige methode voor aangereikt die je voortaan in al je stresssituaties kunt gebruiken. Enkele weken na de workshop vindt een telefonisch evaluatiegesprek plaats om de laatste puntjes op de i te zetten.


Direct doen = snel leren

Tijdens de workshop is er voldoende ruimte om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Daarom is het handig om een laptop mee te nemen waarop je kunt inloggen op je werkaccount.

Resultaat van de training:

 

  • Je weet wat voor effect stress op je heeft en je ziet het belang om deze te verminderen.
  • Je maakt je eigen keuzes i.p.v. dat anderen voor jou bepalen wanneer je wat doet.
  • Je werkt minder ad-hoc.
  • Je kunt beter prioriteren.
  • Je hebt weer grip op je e-mail inbox.
  • Je weet beter om te gaan met verstoringen en je kunt je beter focussen.
  • Je kiest voortaan voor de dingen die écht belangrijk zijn in je werk.
  • Je werkdruk geeft je juist een zetje om tot mooie resultaten te komen op een, voor jou, plezierige manier.
  • Je krijgt meer rust, werkplezier en ruimte voor professionele groei.

 

Duur 1 dag + een individueel evaluatiegesprek van 30-45 minuten

 

Kosten € 395,- p.p. vrijgesteld van btw, excl. € 25,- arrangementskosten

 

Wij organiseren deze training op locatie bij woningcorporaties die lid van ons zijn. De volledige arrangementskosten worden teruggegeven aan de organiserende partij. Ben je geen lid van De Corporatie Academie, dan betaal je € 49,50 administratiekosten per dag.


Inschrijven

Trainingsagenda