workshop;style;succes;stijl;style je succes;Workshop: Style je succes;styling;kleding;kleren;stylen;kleuren; De Corporatie Academie - Meer impact met de juiste kleding
Vragen? Bel 0341-820213
Meer impact met de juiste kleding
Home > Opleidingen > Persoonlijke ontwikkeling - persoonlijke effectiviteit > Meer impact met de juiste kleding

Meer impact met de juiste kleding

 

Hoe je eruit ziet is beslist relevant als je meer invloed wilt. Een goede stijlvolle verpakking verkoopt de inhoud. Wil jij weten hoe je met kledingkeuze en uiterlijke presentatie jouw professionaliteit kunt benadrukken? Zoek jij een geschikte outfit voor een meeting, een presentatie of een sollicitatiegesprek? Wil je meer weten over de verschillende zakelijke dresscodes zodat je altijd gepast gekleed gaat? En wil je meer inzicht krijgen in jouw persoonlijke kledingstijl?

De training 'Meer impact met de juiste kleding' geeft de antwoorden op deze vragen en laat zien dat je met het dragen van de juiste kleding jouw effectiviteit in jouw werkomgeving kunt vergroten. Want, succes trek je aan! Elke dag opnieuw.

 

Resultaat: 
Na afloop van de workshop weet je:

 • dat kleding een belangrijke rol speelt bij het maken van een goede eerste indruk
 • welke kledingitems een slimme en goede keuze zijn bij het samenstellen van een professionele outfit
 • de universele dresscodes die in veel zakelijke settings gelden
 • op welke manier je kleding kunt afstemmen op de gelegenheid, passend bij de functie en de zakelijke omgeving waarin je werkt
 • jouw unieke kledingstijl en gewenste imago
 • welke merken kwaliteit vertegenwoordigen en in welke (web)winkels dit verkrijgbaar is.

Met als resultaat: meer kennis over het maken van een eerste positieve indruk en meer zelfvertrouwen over de eigen uiterlijke presentatie, zodat je met meer overtuigings- en zeggingskracht kunt handelen.

 

Doelgroep:
Voor iedereen (man&vrouw!) die meer wil weten over het inzetten van kleding voor het vergroten van zijn of haar zichtbaarheid in de professionele werkomgeving.

 

Werkwijze:
De trainer vindt het belangrijk dat je de inzichten direct kunt toepassen voor jezelf. Dat betekent dat het theoretische deel wordt afgewisseld met oefeningen. De trainer werkt met een kleine groep van max. 10 deelnemers zodat iedereen voldoende individuele aandacht krijgt. In de training staat het geven van positieve feedback centraal.

 

Programma:
In deze training staat jouw buitenkant centraal. Oppervlakkig? Zeker niet! In eerste instantie is het juist je kleding die laat zien welke kwaliteiten je in huis hebt. Met jouw kledingstijl geef je namelijk uitdrukking aan wie je bent en waar je voor staat. Zorg dus dat dit klopt.

 

De volgende onderwerpen komen in deze workshop aan bod:

 • Het belang van het maken van een goede eerste indruk en de rol van kleding hierbij
 • De verschillende elementen van kleding
 • Basisgarderobe
 • Zakelijke dresscodes
 • Stijlpersoonlijkheidstest
 • Mode-adressen

Voorafgaand maak je een korte voorbereidingsopdracht. Deze opdracht ontvang je bij je aanmelding.

 


Deze workshop is goed te volgen in combinatie met de workshop Kleur en uitstraling in de zakelijke werkomgeving. Beide workshops kunnen op 1 dag gevolgd worden.

 

Prijs € 150,- excl. btw + arrangementskosten + € 18,15 materiaalkosten

 

Duur 2,5 uur

 

De arrangementskosten zijn € 65,- per dag. Soms zullen we de training organiseren bij een woningcorporatie die lid van ons is. In dat geval zijn de arrangementskosten € 25,- en deze zullen volledig worden teruggegevenaan de betreffende corporatie. Ben je geen lid van De Corporatie Academie? Dan betaal je naast de arrangementskosten € 25,- administratiekosten per trainingsdag.


Inschrijven

Trainingsagenda