1 op 1;1-op-1;een op een;individueel;timemanagement;1 op 1 timemanagement;time management;tijd;100% op maat;100; De Corporatie Academie - Timemanagement training 100% op maat
Vragen? Bel 0341-820213
Timemanagement
100% op maat
Home > Opleidingen > Persoonlijke ontwikkeling - persoonlijke effectiviteit > Timemanagement training 100% op maat

Timemanagement Training 100% op maat

 

Het is een hele kunst om je eigen planning niet te laten lijden door alles wat op je afkomt: telefoontjes, collega's aan het bureau en e-mails die ons 24 uur per dag onderbreken. Word jij weleens gek van de waan van de dag? Wil je meer grip en overzicht hebben en begrijpen waarom het je niet lukt om alles voor elkaar te krijgen? Dan is deze training geschikt voor jou!

 

Een unieke training waarbij 100% aandacht is voor jouw persoonlijke vragen en wensen. In een verdiepende workshop krijg je alles te weten over de kracht van timemanagement. Later kijkt de trainer met je mee in een 1 op 1 training. Samen ga je de werkwijze en je eigen gedrag onder de loep nemen. Er komt altijd antwoord op de vraag: "Hoe doe ik het nu in mijn eigen werk en mijn eigen functie?". Je krijgt advies en training volledig toegesneden op jouw situatie.

 

Resultaat

Na het volgen van deze training:
  • hanteer je je agenda en mail slimmer voor meer rust en overzicht
  • zet je taken en verantwoordelijkheden effectiever om naar concrete acties en afspraken
  • kun je reële planningen opstellen, van 1-minuut-taken tot grote projecten
  • hou je zelf de regie in onderbrekingen van mail, telefoon of collega's
  • zeg je anders 'nee', zodat jij lekker kunt doorwerken
  • weet je grenzen te stellen
  • communiceer je duidelijk
  • pak je zelf de regie!

 

Doelgroep

Geschikt voor iedereen, want iedereen loopt weleens tegen grenzen aan.

Alles wat je leert is direct toepasbaar in jouw werkpraktijk.

Ook voor seniors en managers die slimmer met hun tijd willen omgaan en medewerkers beter willen aansturen.

 

Training voor teams

Volg je deze training samen met je team? Dan zal het effect nóg groter zijn! Naast het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit werk je samen met je collega's aan onderlinge communicatie, grenzen stellen en groepsgedrag.

 

Werkwijze

Deze training on the job zorgt direct voor meer effectiviteit, grip en overzicht. Dat komt doordat de trainer jouw vragen, dilemma's en wensen 100% centraal stelt. Je krijgt advies op maat en inzichten die je een frisse blik geven op je eigen werkpraktijk.
Persoonlijke aandacht kan alleen in kleine groepen en tijdens 1 op 1 coaching. Daarom combineren we het voor jou en krijg je een 3-uur durende workshop (5 deelnemers per groep) en 1 op 1 coaching. Een krachtig trainingsprogramma met alle ruimte voor jouw vragen aan onze expert.

 

Programma

Workshop
Het programma start met een inspirerende, interactieve workshop. In deze workshop ga je verder dan een paar tips & tricks. Timemanagement is een manier van denken over alles wat op je af komt. Je krijgt diepere inzichten en toepassingen aangereikt. Je gaat aan de slag met de factoren die van invloed zijn op je werk. Je leert je eigen werkwijze en handelen effectief en kwalitatief te beïnvloeden. Je bent weer opgewassen tegen de waan van de dag en de veeleisende dagelijkse praktijk.

Meer grip, meer overzicht, meer rust op je werk!

Je gaat tijdens de workshop actief aan het werk met je eigen agenda en e-mail.


1 op 1 training
Na drie tot vier weken krijg je een individuele training van 1,5 uur. 100% persoonlijke aandacht! Samen met de trainer ga je dieper in op de stressfactoren, jouw kracht en kwaliteiten. Je krijgt aanwijzingen hoe je belemmerende factoren ombuigt naar meer grip en overzicht op het werk. Je zal zien dat je weer invloed hebt op je eigen effectiviteit en kwaliteit van werken. De expert kijkt met je mee in het uitvoeren en inrichten van je agenda, e-mail en taken.

 

LET OP: Omdat je met je eigen agenda en e-mail aan het werk gaat is het noodzakelijk dat je een laptop meeneemt waarop je kunt inloggen in jouw werkomgeving.

 

Verslag van jouw unieke leerpunten!

Tijdens de training tekent de trainer de belangrijkste punten die je leert voor je uit. Je ontvangt een 100% persoonlijk visueel verslag.

 

Extra

De trainer kan de resultaten bespreken met je leidinggevende. Dit zorgt voor een win-win situatie voor zowel jou als je leidinggevende! Voor jou is het de borging van je verbeterpunten; je leidinggevende kan je nog adequater aansturen. Meer informatie kun je opvragen tijdens de training of vooraf bij De Corporatie Academie.

 

Investering € 595,-, exclusief BTW + € 15,- arrangementskosten

 

Duur een 3-uur durende workshop + 1,5 uur 1 op 1 coaching

 


Inschrijven

Trainingsagenda