verandering;kansen;veranderingen;verandering en kansen;veranderingen & kansen;gamechanger; game changer;kans; De Corporatie Academie - Verandering & kansen
Vragen? Bel 0341-820213
Verandering & kansen
Home > Opleidingen > Persoonlijke ontwikkeling > Verandering & kansen

Verandering & kansen (Gamechanger)

 

Training

Don’t let the game change you, change the game. De wereld verandert exponentieel. We zitten in een stroomversnelling die alleen maar blijft versnellen. Dit is geweldig en tegelijkertijd ook lastig. De toekomst is onzeker en er wordt van ons verwacht dat we ons continu aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Soms voelt het alsof we van links naar rechts worden getrokken. Hoe houd jij de regie zodat de veranderingen jou ook verder helpen in je loopbaan en ontwikkeling? In de Game Changer workshop ben jij degene die de game bepaalt. Je leert je focussen op die dingen waar jij invloed op hebt. Je ontdekt wat belangrijk voor je is, wat jij wilt bereiken en hoe je daar komt. Je leert denken en doen als een start-up: snel aanpassen en experimenteren met effectievere werkwijzen.

 

Aanpak

Je leert wat continue veranderingen doen met ons brein en hoe je weerstand hiertegen kan herkennen en overkomen. Je ontdekt hoe jouw denken je kan helpen bij het pakken van de regie. Je brengt jouw belangrijkste waarden, kwaliteiten en wensen in kaart in de Ik-op-een-flip opdracht. Je ontdekt hoe dit als kompas functioneert en hoe je focus aanbrengt in je werk. In de silent interview opdracht sta je stil bij belemmerde gedachten en leer je die om te denken. Je ontvangt tips voor start up denken en doen en ontdekt hoe je jouw eigen werk vormgeeft door continu kleine veranderingen te maken. Je sluit de workshop af met jouw Gamechanger plan.

 

Voor wie?

Je krijgt te maken met veranderingen in jouw organisatie of in jouw team. Je wilt zelf de regie nemen en jouw persoonlijke kansen in deze veranderingen grijpen. Je wilt op zoek gaan naar het goede van deze verandering en het kunnen relativeren waardoor je meer in mogelijkheden kunt denken.

 

Resultaten

• Je hebt een kom-maar-op groei mindset tegenover veranderingen

• Je weet hoe jij de regie kunt pakken in een veranderende wereld

• Je kunt sturing geven aan jezelf vanuit jouw waarden, kwaliteiten en wensen

• Je hebt tips ontvangen voor ‘Start-up denken & doen’

• Met behulp van job crafting geef je zelf vorm aan je werk

• Je bent pro-actiever in veranderingen

 

Duur 1 dagdeel

Kosten € 325,- p.p. vrijgesteld van btw (ex. € 10,- arrangementskosten)

 

Wij organiseren deze training op locatie bij woningcorporaties die lid van ons zijn. De volledige arrangementskosten worden teruggegeven aan de organiserende partij. Ben je geen lid van De Corporatie Academie, dan betaal je € 49,50 administratiekosten per dag.


Inschrijven

Trainingsagenda