Vragen? Bel 0341-820213
Taalreparatie Nederlands
Home > Opleidingen > Schriftelijke communicatie > Taalreparatie Nederlands (e-learning)

Taalreparatie Nederlands (e-learning)

 

Schrijf je teksten, zoals e-mails, brieven of rapportages en voel je je onzeker over je spelling en grammatica? In deze cursus ga je aan de slag met:

  • spelling,
  • werkwoordspelling, ook van buitenlandse werkwoorden,
  • interpunctie,
  • het herkennen van stijlfouten en
  • formuleren
 
 

Werkwijze
Voordat je met de cursus begint maak je een online taaltest, waarmee je binnen een half uur inzicht krijgt in je taalniveau. Zodra je bent ingeschreven voor deze training ontvang je binnen 2 werkdagen instructies om de test te kunnen volgen. De test bestaat uit 45 vragen en het maken duurt ongeveer 30 minuten. De onderdelen van de test zijn gekoppeld aan de niveaus van het Referentiekader European Framework.

 

Na afronding van de test geeft de taalcoach van Braint, een bevoegde docent Nederlands, je inhoudelijk feedback op je resultaat. Je ontvangt vervolgens het resultaat en een advies voor één van de vervolgcursussen. Tijdens deze cursussen ga je samen met een online taalcoach aan de slag om je kennis van de Nederlandse taal naar een hoger niveau te tillen.

 

Je werkt aan de cursus op een plaats en tijd die jou uitkomen, zolang je maar binnen de planning blijft. In overleg kan de planning altijd aangepast worden, bijvoorbeeld in verband met vakantie. Aan het einde van de cursus maak je wederom de taaltest, zodat je kunt zien hoe je verbeterd bent.

 

Programma’s en kosten

Taalreparatie (1 maand) - € 125,-
Taalreparatie (2 maanden) - € 250,-
Taalreparatie Plus (3 maanden) - € 375,-

 

Voor meer informatie over deze opleiding kun je contact opnemen via 0341-820213 of via info@corporatie-academie.nlInschrijven

Trainingsagenda