Correct;correct;nederlands;Nederland;correct nederlands;taal;taalregels;correct Nederlands;taaltest; De Corporatie Academie - Correct Nederlands (e-learning)
Vragen? Bel 0341-820213
Correct Nederlands
Home > Opleidingen > Schriftelijke communicatie > Correct Nederlands (e-learning)

Correct Nederlands (e-learning)


Schrijf je teksten, zoals e-mails, brieven of rapportages en voel je je onzeker over je spelling en grammatica? Tijdens deze online cursus Correct Nederlands ga je aan de slag met de taalregels van de Nederlandse spelling en grammatica. Samen met een online coach werk je aan het doel om teksten zonder fouten te schrijven. Je werkt hierbij aan:

 

  • Spelling;
  • Werkwoordspelling;
  • Interpunctie;
  • Stijlfouten;
  • Formuleren.

 

Werkwijze

Voordat je met de cursus begint maak je een online taaltest van 45 vragen, waarmee je binnen ongeveer 25 minuten inzicht krijgt in je taalniveau. Zodra je bent ingeschreven voor de cursus ontvang je binnen 2 werkdagen instructies om de test te kunnen volgen. De onderdelen van de test zijn gekoppeld aan de niveaus van het Referentiekader European Framework. Na afronding van de test geeft de taalcoach van Braint, een bevoegd docent Nederlands, je inhoudelijk feedback op je resultaat.

De cursus zelf bestaat uit een reeks van online opdrachten. De cursus is verdeeld in niveaus; de kennis van ieder niveau is nodig voor het volgende niveau. Op deze manier ziet de deelnemer snel waar de zwakke punten liggen zodat daar extra op getraind kan worden.


Intensieve coaching door de taalcoach

De deelnemer heeft een eigen online taalcoach. Deze volgt de voortgang van de deelnemer en heeft inzicht in de resultaten zodat hiaten in de kennis altijd aan het licht komen. De coach geeft gericht feedback en uitleg hierbij met voorbeelden uit de praktijk. Daarnaast kan de deelnemer ook taalvragen die tijdens het schrijven ontstaan bij de coach neerleggen, zodat deze tips en extra toelichting kan geven.


Je werkt aan de cursus op een plaats en tijd die jou uitkomen, zolang je maar binnen de planning blijft. In overleg kan de planning altijd aangepast worden, bijvoorbeeld in verband met vakantie. Aan het einde van de cursus maak je wederom de taaltest, zodat je kunt zien hoe je verbeterd bent.

Kosten


€ 375,-

Voor meer informatie over deze opleiding kun je contact opnemen via 0341-820213 of via info@corporatie-academie.nlInschrijven

Trainingsagenda