nen;NEN;nen 3140;NEN 3140;vp;VP;nen 3140 vp;e-learning;elearning; De Corporatie Academie - NEN 3140 VP E-learning
Vragen? Bel 0341-820213
E-learning
NEN 3140 VP
Home > Opleidingen > Techniek > NEN 3140 VP E-learning

NEN 3140 VP (e-learning)

 

Training

Medewerkers die aan elektrische installaties werken moeten periodiek opgeleid worden. In het cursus pakket staat veilig werken aan en in de buurt van elektrische installaties centraal. Door het volgen van deze training leer je de eisen die aan een Vakbekwaam Persoon volgens de NEN 3140 norm (3e druk) aan het veilig werken stelt, waarover de medewerkers geïnstrueerd moeten worden en hoe de nieuwe verantwoordelijkheden en bevoegdheden geregeld zijn.

 

De NEN 3140 cursus Vakbekwaam Persoon is bedoeld voor medewerkers die werken aan elektrische installaties. Deze medewerkers moeten periodiek opgeleid worden. In deze cursus leer je veilig te werken in de buurt van deze installaties.

 

Werkwijze

Je ontvangt in een aparte e-mail je inloggegevens voor het leersysteem. Met de inloggegevens heb je toegang tot de interactieve NEN 3140 VP leermodulen, NEN 3140 VP oefentoetsen, het digitale NEN 3140 VP handboek en de NEN 3140 VP proefexamen.

 

Kosten € 269,00 per pakket

 

Programma

6 Interactieve cursusmodules:

- Voordat u start

- Veiligheidsbepalingen Elektriciteit

- Preventie en Veiligheid

- Veilig werken met Elektriciteit

- Elektriciteit in de praktijk

- Installatieverantwoordelijke

 

Handboek

Tijdens de digitale cursus heb je beschikking over het digitale handboek NEN 3140 VP

Examen

Als de inschrijving goed is gekeurd ontvang je een bevestiging met de examenvoorwaarden: lees deze aandachtig door! Het schriftelijke NEN 3140 VP examen duurt maximaal 60 minuten en bestaat uit 40 vragen. Om te slagen moet je minimaal 28 vragen correct beantwoorden. Als je slaagt ontvang je het NEN 3140 VP certificaat.

 

Tijdens het examen dien je een origineel en niet verlopen paspoort, rijbewijs of Europese ID-kaart bij je te hebben en dit op verzoek aan de examinator te tonen.

 

Inschrijven
E-learning maakt het mogelijk om op elk gewenste moment aan een training te beginnen. Om je in te schrijven voor deze training hoef je dan ook niet te wachten op een ingeplande training maar klik je op de link onderin de trainingsagenda en vul je het formulier in.


Inschrijven

Trainingsagenda