Vragen? Bel 0341-820213
Woningwaardering stelsel
Home > Opleidingen > Vastgoed - Techniek & Onderhoud > Woningwaarderingstelsel

Woningwaarderingsstelsel

 

Tijdens deze training krijg je uitleg aan de hand van de meest recente regelgeving hoe het Woningwaarderingsstelsel werkt. Van het berekenen op oppervlakken tot het interpreteren van extra luxe met daarbij de plus- en minpunten van de omgeving, alles wordt doorgenomen. De Basishandleiding Zelfstandig Wonen van de Huurcommissie is hierbij de leidraad.

 

De gevolgen van de koppeling van het Energielabel en de wijzigingen die dit heeft op het formulier en de manier van invullen worden ook toegelicht. Overige aandachtspunten zijn: herijking van punten als gevolg van groot onderhoud of toekenning van punten als gevolg van Zelf Aangebrachte Voorzieningen.

 

Na afronding van de training:

  • Hebben de deelnemers inzicht in het Woningwaarderingsstelsel;
  • Kennen de deelnemers de mogelijkheden en onmogelijkheden m.b.t. de beoordelingssystematiek van de Huurcommissie;
  • Zijn de deelnemers in staat een oppervlakteberekening en een puntenwaardering te maken;
  • Hebben de deelnemers inzicht in het tot stand komen van de huursom van een woning.

Duur 1 dag

Kosten € 425,- p.p. vrijgesteld van btw (ex. € 65,- arrangementskosten)

 

De arrangementskosten zijn € 65,-. Soms zullen we de training organiseren bij een woningcorporatie die lid van ons is. In dat geval zijn de arrangementskosten € 25,- en deze zullen volledig worden teruggegevenaan de betreffende corporatie. Ben je geen lid van De Corporatie Academie? Dan betaal je naast de arrangementskosten € 25,- administratiekosten per trainingsdag.


Inschrijven

Trainingsagenda